Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Aktieris Ģirts Krūmiņš: Šobrīd esmu attiecībās, draugs ir mākslinieks

© KARLĪNA VĪTOLIŅA/MĀRTIŅŠ GRAUDS

Viens no pazīstamākajiem Jaunā Rīgas teātra aktieriem Ģirts Krūmiņš ir intelektuāls, ar netveramu sensualitāti, spēju katrai lomai piešķirt vienreizēju un neatkārtojamu tēlu. Daudzu skatītāju iemīļotais aktieris brīvdienu žurnālam »Vakara Ziņas« uzticēja savas pārdomas par pēdējā laika ikdienu, darbu un dzīvi.

[...]

- Kā cilvēks esi nosvērts, mierīgs un ieturēts?

- Nē, tā tas nav, manī ir visas emocijas, bet ne visas emocijas es atklāju apkārtējiem. Manī ir galējības. Labi vai slikti, bet es baigi nerādu, kāds esmu dusmīgs vai bēdīgs, es publiski neatļaujos izpaust savas jūtas. Tie, kas mani pazīst, diez vai mani nosauktu par mierīgu. Cilvēkos esmu ieturēts, taču esmu dramatisks cilvēks un ciešu no šiem kritieniem vienā vai otrā grāvī.

- Savulaik esi atzinis, ka tev ir dzīvesdraugs.

- Jā, šobrīd esmu attiecībās, draugs ir mākslinieks. Mana ikdiena nav māksla, ikdiena ir ikdiena. Māksla ir mans darbs - radīt un veidot. Ja ikdiena būtu māksla, es neizturētu. Man patīk, ka ikdiena ir ikdiena un tai nav nekāda sakara ar mākslu.

Runājot par partnerattiecību jautājumu, tas būtu tikai normāli, ka šie jautājumi būtu sakārtoti. Man nav skaidrs, kāpēc tas tā nav. Tas ir elementārs jautājums, kā gan tas varētu būt citādāk.

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" izdevumā!