Deivida Bekhema seksa sāga turpinās

© Publicitātes foto

Nesen izplatījās skandalozas ziņas par pasaulslavenā britu futbolista Deivida Bekhema ārlaulības sakariem ar elitāro prostitūtu Irmu Nīči. Tagad sportists grasās saukt "mīlas priesterieni" pie atbildības par "apmelošanu un morālo kaitējumu".

Prasa miljonus...

Elitārā prostitūta Irma Nīče jau ir saņēmusi pavēsti uz tiesu – futbolista Deivida Bekhema prasība pret viņu ir 25 miljoni dolāru. Tiesa, tajā pašā laikā Bekhems paziņojis, ka viņam "netīrā padauzas nauda" nav vajadzīga un, ja izdosies uzvarēt tiesas prāvā, tad visus 25 miljonus viņš novirzīs Deivida un Viktorijas Bekhemu labdarības fondā. Futbolists arī tiesāsies ar žurnālu "In Touch", kurā bija publicēta intervija ar prostitūtu. Bekhema advokāti ir pārliecināti, ka uzvarēs prāvā, jo Irma Nīče nemitīgi putrojas stāstos par notikušo. Savukārt Nīče uzskata, ka viņa kļūs par procesa uzvarētāju.

...maksājis tūkstošus

Starp citu, uzreiz pēc Bekhema iesnieguma tiesā dzeltenajā presē nonāca prostitūtas kailfoto. Acīmredzot Nīče vēlas pierādīt, ka patiešām ir vērta 10 000 dolāru, ko viņa ņem par vienas nakts intīmpakalpojumiem. Taču, ja tiesībsargi lems par labu futbolistam, Nīčei būs jāstrādā vaiga sviedros, jo pat elitārai mīlas priesterienei 25 miljoni dolāru ir pārlieku liela naudas summa. Jāteic, ka Nīče arī neapjuka un nekavējoties iesniedza tiesā pretprasību pret Bekhemu par vārda brīvības apspiešanu. Redzēs, pret kuru no abiem Temīda izrādīsies žēlīgāka.

Rindas kārtībā – nākamā

Slavenais sportists jau paspējis iekulties jaunā seksa skandālā. Beverlihilsas sabiedrības dāma un Bekhemu laulātā pāra tuva draudzene Šerija Šabani iesūdzējusi tiesā savu vīru – greizsirdis apgalvo, ka sieva guļ ar slaveno futbolistu. 30. septembrī Bekhems bija izsaukts uz tiesu, kur sniedza liecības šajā lietā un noliedza savus sakarus ar Šabani.

Slavenā juvelierizstrādājumu dizainere Šabani jau ilgu laiku ir pazīstama ar Deividu Bekhemu, un, kā atklājās, viņas vīrs miljonārs par abu attiecībām nebija īpašā sajūsmā. Nelaimīgais vīrs ar savu greizsirdību tik tālu novedis sievu, ka viņa iesniedza dokumentus laulības šķiršanai. Kad vīrs par to uzzināja, greizsirdis ietriecās futbolista automašīnā, kas stāvēja pie skolas, kurā mācās Bekhemu un Šabani bērni. Sportista auto bija krietni sabojāts, un augustā Losandželosas tiesā nonāca iesniegums saistībā ar šo incidentu. Šabani apsūdzības dēvē par muļķīgām un melīgām, turklāt vīrs rīkojis mājās skandālus un apsaukājis viņu par padauzu.

Svarīgākais