Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Kas notiek starp Stendzenieku un Gobzemu?

© Ekrānuzņēmums no Twitter

Tvitera publiku sašūmēja kāds pazīstamā reklāmista Ērika Stendzenieka tvīts – fotogrāfija, kurā viņš visai jautrā noskaņā nobildējies kopā ar skandalozo politiķi Aldi Gobzemu, un komentārs: «Nu ko, kampaņa iet gaisā!» Zinot, ka novembrī Gobzems plāno dibināt savu jauno partiju, iespējams, daudzi secināja, ka līdzīgi kā vairākos citos gadījumos Stendzenieks arī šim projektam veidos reklāmas kampaņu.

Ieraksts izpelnījās krietnu ievērību, un tvitertauta, kam nekad netrūkst sakāmā, fotogrāfiju un abu kungu iespējamo sadarbību komentēja gan visai ironiski, piemēram: «Šodienas labākais joks!», «Veca bilde, Aldim te «visi vēl mājās»»; «Sakiet, vai par reklāmu maksā avansā vai pēc labi padarīta darba?» utt.

Tiesa, Gobzems savā «Twitter» kontā dažas dienas vēlāk ierakstīja vēstījumu: «Izlasīju @E_Stendzenieks interviju @nralv ar @elitaveidemane. Es neesmu pilnvarojis nevienu viņu uzrunāt. Un nekad nepiedāvātu nākt palīgā. Un arī nepiekristu, ja kāds to būtu darījis. Tāpēc Stendzenieka iedomas ir tikai viņa iedomas Kolkā», taču arī Stendzenieks nepalika parādā, uzrakstot šādu visai kodīgu Gobzemam veltītu tekstu: «Tevi arī neviens netaisās pilnvarot vai prasīt atļauju, raustāmlelle :D»