Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Brikmaņu pāris mitinās 13. dzīvesvietā

© F64 Photo Agency

Grupas «Dziļi violets» dalībnieks Nauris Brikmanis, viņa sieva un šova «Operācija: Jauna dzīve» vadītāja Aija Selga-Brikmane šobrīd mitinās Ozolniekos, kur ir jau 13. ģimenes dzīvesvieta. Kā sirsnīgā sarunā ar žurnālu »Vakara Ziņas« atklāj starojošā, dzīvespriecīgā Aija, viņa ir cilvēks, kurš katrās pārmaiņās saskata jaunas iespējas.

Astroloģija palīdzēja ieraudzīt

«Kad mācījos astroloģiju, ieraudzīju izskaidrojumu šim fenomenam. Man ir Marss Strēlniekā, kas nozīmē to, ka esmu nepastāvīga kaut kādā savā aktivitātē. Agrāk, būdama jaunāka, bieži mainīju arī darba vietas. Vienkārši es mainu visu, kas mani neapmierina. Izņemot savu partneri. Ar vīru esmu kopā 12 gadus, un viņš ir vienīgais, kas ir pastāvīgs manā dzīvē,» stāsta Aija.

Neuzzināsi, kamēr nepamēģināsi

Viņa saka ‒ dzīve mainās. Piedzimst bērns, kad viņš ir paaudzies, gribas prom no pilsētas. Jebkas, kas mainās, mudina uz pārmaiņām. Vienu brīdi gribas «penthause» tipa dzīvokli ar 70 kvadrātmetriem un terasi, un tad Brikmaņi tādu arī īrējuši.

Kad apnika galvaspilsēta, ģimene pārcēlās uz Rāmavu. Kad saprata, ka tā vieta neder, dzīve viņus atveda uz Ozolniekiem, kur ir paradīze zemes virsū gan pieaugušajiem, gan bērniem. «Šobrīd Ozolnieki ir vispiemērotākā dzīvesvieta. Es nesaku, ka šī ir pēdējā dzīvesvieta. Viss mainās. Mēs esam dzīvojuši arī Ādažos, Baltezerā. Un tu saproti to mikroklimatu, kāds tur valda. Tu jau īsti nezini, kur ir tavas mājas, tava vieta zem saules, ja neesi bijis tajā vietā. Tādēļ mēs padzīvojam šur un tur.»

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" izdevumā!