Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Vai Perevoščikovam var uzticēties?

© F64 Photo Agency

Jurijs Perevoščikovs - Slimību profilakses un kontroles centra Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktors.

Īsts mediķis ar analītisku prātu un kritisku skatījumu. Jurija Perevoščikova astrokartē ir spēcīga Jaunavas zodiaka zīmes ietekme un kombinācijas, kas norāda uz loģiku un apdomīgumu - varētu teikt, ka septiņas reizes nomērīs, pirms griezīs, t.i. - ja reiz ko saka, tad pamatoti. Turklāt Jaunavas zodiaka zīme saistās ar veselīga dzīvesveida tēmu un ir pluss mediķa profesijai. (Kā zināms, Perevoščikovs nav «kabineta ierēdnis», bet mediķis ar apmēram 30 gadu darba stāžu.) Kādreiz var sapiktoties, jo Mēnestiņš Auna zodiaka zīmē, tomēr apdomība ņems virsroku. Epidemiologs intervijās stāstījis, ka aizraujas ar foto un vēstures pētīšanu. Savu dzimtas sakņu apzināšanās ir vēl viena no viņa astrokartes tēmām. Un ne tikai savu - domāju, viņš ļoti dziļi izjūt piederību savai zemei.

Augsts prāta potenciāls un vēlme mācīties. Pats izteicies, ka ar ārsta diploma iegūšanu nekas nebeidzas. Vīrišķā planēta Marss Skorpionā - vajag rakt dziļi un izzināt tēmas līdz pašai saknei.

(Astroportrets veidots pēc kosmogrammas, kad nav zināms dzimšanas pulksteņa laiks.)