Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tagad dara Olga Pīrāgs?

© F64 Photo Agency

Samtainās balss īpašniece, džeza mūzikas pārstāve un vokālā pedagoģe Olga Pīrāgs ir daudzpusīga gan uz skatuves, gan dzīvē, viņa ir iedvesmojoša, spēcīga, dzīvesgudra un ļoti spilgta personība. Karjeras laikā saņēmusi augstus novērtējumus dažādos vokālajos konkursos un šobrīd skolo savus audzēkņus.

"Dzīvoju netālu no Stradiņa slimnīcas un Āgenskalna tirgus. Kad visa lielā Pīrāgs ģimene atbrauca no Tallinas ielas 30 uz Pārdaugavu un tur ievācās, man bija tikai trīs gadiņi. Vasarās dievinu būt tur, tāpēc ka manā dārzā ir daudz skaistu augu. Sākot no pavasara, es tur sagatavoju gan zemi, gan nodarbojos ar citiem dārza darbiem. Mīlu šo nodarbošanos.

Tā kā man ir liela pieredze darbā ar bērniem un pieaugušajiem, daudzi vēlas piedalīties pat attālinātajās nodarbībās tiešsaistē, konsultējas. Starp citu, nesen mani skolnieki piedalījās starptautiskajā mākslas un radošuma festivālā «Summer Art Symphony 2020». Viņi saņēma sudraba diplomus. Bet pats interesantākais ir tieši mākslinieciskais radošais darbs ar audzēkņiem. Arī pati joprojām muzicēju un saceru dziesmas."

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" izdevumā!