Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ugunīgā Anna Dribas žilbina ar kaislīgām dejām un košiem tērpiem

© Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency

Jelgavas brīvdabas koncertzālē «Mītava» notika ugunīgās dziedātājas un čigānu mūzikas pārstāves Annas Dribas organizētais koncerts «Muzikālā vasara», kurā piedalījās Latvijā iemīļoti un populāri mūziķi.

Klausītāji tika iepriecināti ar tautā iemīļotām dziesmām. Koncertā piedalījās daudzpusīgā dziedātāja un dziesmu autore Anna Dribas, leģendārā estrādes zvaigzne Olga Rajecka, skanīgas balss īpašnieks Ainārs Bumbieris, daudzu paaudžu iemīļotās dziesmas «Zemenes» autors no grupas «Apvedceļš» ‒ Jānis Krūmiņš, ģitārists un vokālists Agris Ričs, kurš ir atpazīstams čigānu mūzikas pārstāvis, kā arī dejotājas Alina Safronova un Karina Mironova.

Anna Dribas rada skatuves tērpu dizainu

«Šī ir mana pirmā pieredze, kad organizēju koncertu. Paldies visiem, kas atbrauca! Kopumā uzstājas desmit cilvēki. Gandrīz visas koncerta biļetes ir izpirktas. Droši vien tāpēc, ka jelgavniekiem patīk šāda veida mūzika. Esmu arī tērpu autore, jo uz skatuves vajag izskatīties skaisti. Radīju tērpu dizainu mūsu dejotājām dažādiem iznācieniem, kas saskanētu arī ar maniem tērpiem. Izdomāju dizainu un pasūtīju tos šuvējai.»

Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency

Dribas spilgtie un krāšņie skatuves tērpi.

Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency

Dziedātāja pasakainus tērpus sarūpēja arī valdzinošajām dejotājām.