Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Dziedātāja Anna Dribas metas jaunos izaicinājumos

© ANNAS DRIBAS PRIVĀTAIS ARHĪVS UN NO «INSTAGRAM»

Skaistā un ugunīgā dziedātāja Anna Dribas organizē koncertu «Muzikālā vasara», kas augusta beigās notiks Jelgavā. Latvijas čigānu mūzikas aprindu zvaigzne atklāj, ka, neraugoties uz ārējiem apstākļiem, viņa ir pieņēmusi jaunu izaicinājumu ‒ organizēt koncertu.

Kā radās ideja izmēģināt spēkus arī pasākumu organizēšanās lauciņā?

Pāris manu koncertu, kas bija plānoti Lietuvā, tika pārcelti uz oktobri, novembri. Domāju, ka vajag darbu sev un citiem. Tā kā man ir uzņēmējas izglītība, nolēmu sevi pierādīt arī šajā sfērā. Kad uzrunāju mūziķus, viņi bija ļoti atsaucīgi piedāvājumam: latviešu estrādes zvaigzne Olga Rajecka, grupas «Apvedceļš» līderis Jānis Krūmiņš, mūziķis Ainars Bumbieris, ģitārists un dziedātājs Agris Ričs. Visi piekrita. Es izvēlējos koncertzāli «Mītava», tāpēc ka pirms gada tur uzstājos kopā ar grupu «Hameleoni». Man iepatikās šī brīvdabas estrāde, kas ir ļoti skaista. Koncertā būs tikai 350 cilvēki, jo tiks ievērota divu metru distance. Mēs dziedāsim gan jaunas, gan zināmas dziesmas.

Ņemot vērā esošos apstākļus, varētu teikt, ka šīs ir ugunskristības jums kā pasākuma organizatorei?

Es ceru, ka cilvēki atnāks. Redzu, ka visi atdzīvojas. Rīkojot pasākumu, protams, ir lielāka atbildības izjūta. Agrāk bija tā: atnāc, uzstājies un ne par ko nedomā. Tagad ir atbildības izjūta.

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" izdevumā!