Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tagad dara Baiba Indriksone?

© F64 Photo Agency

Nacionālā teātra aktrise Baiba Indriksone (88) daudziem asociējas ar saldās mēles īpašnieces Olitas lomu filmā «Limuzīns Jāņu nakts krāsā» un ņiprās krogus meitas Lēnes tēlu kino darbā «Vella kalpi». Sazinājāmies ar cienījamo kino un teātra mākslinieci, lai uzzinātu, kāda šobrīd ir viņas ikdiena.

"Es baudu vasaru. Kad ir lietains laiks, man nepatīk, ka nevar iziet ārā. Nodarbojos ar sīkiem saimniecības darbiem. Dzīvoju līdzi savai ģimenei, kuriem ir savi darbi un nākotnes plāni. Man jau nekādi tālejoši plāni nevarētu būt, jo veselības stāvoklis nav tāds, ka es daudz ko varētu izdarīt.

Rudenī par mūsu ģimeni iznāks grāmata, ko raksta Ilona Brūvere. Mana mazmazmeitiņa Melānija šogad iemācījās staigāt. Viņa ir mana mazdēla meita. Melānijai ir gads un septiņi mēneši. Viņa skrien pa dārzu un daudz, daudz runā. Ir interesanti dzīvot līdzi mazajai dzīvībiņai.

Ogas ir gatavas dārzā un vajadzētu sākt lasīt. Bet man ir bail no ērcēm. Arī tas laiks ir mainīgs. Kad spīd saulīte un ir sauss, nodomāju ‒ iešu lasīt. Uzreiz lietus ir klāt. Tad darbiņš neiet uz priekšu. Man ir tāda laimīga un ziņkārīga dzīvošana. Es cenšos arī vingrot un pārāk nepalaisties. Cilvēkam tomēr vajadzētu pārvarēt sevi."

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" numurā!