Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Dziedošo dvīņu mamma arī ir dvīne

© f64

Aizvadītajās brīvdienās dziedošās dvīņumāsas Anastasija un Jekaterina Drozdovičas pirmo reizi kāpa uz skatuves kopā ar savu mammu Aleksandru, kurai, kā izrādās, arī ir dvīņumāsa – Natālija. Šova "Dziedošās ģimenes" žūrija atzina, ka māte ar savu māsu ir viena otrai vēl līdzīgākas, nekā abas viņas atvases.

Dziedošo dvīņumāsu Anastasijas un Jekaterinas Drozdoviču priekšnesums šovā "Dziedošās ģimenes" iesākās ar divu līdz šim plašākai publikai nezināmu dāmu parādīšanos uz skatuves, kas viena otrai līdzinājās kā divas ūdens lāses. Kā izrādījās, viena no tām ir dziedošo dvīņumāsu mamma Aleksandra, bet otra – viņas dvīņumāsa Natālija. "Mūsu mamma smuki dzied – viņai ir tāda smalka balstiņa, kas ļoti piestāv šūpuļdziesmām," atklāja Anastasija. "Abas meitas man asociējas ar Raimonda Paula dziesmiņu "Dzied circenītis aizkrāsnē", jo tad, kad viņas bija maziņas, es bieži vakaros viņām dziedāju tieši šo dziesmiņu," skaidrā latviešu valodā pavēstīja dvīņumāsu mamma Aleksandra.

Uz "Dziedošo ģimeņu" skatuves viņa kopā ar savu dvīņumāsu un abām dvīņu meitām izpildīja dziesmu, ar ko pirmo reizi plašākas publikas priekšā uzstājās sava vīra dzimšanas dienā. "Tētim bija jubileja, un mamma kā pārsteigumu viņam sagatavoja skaistu mīlas dziesmu franču valodā," stāstīja Jekaterina, smaidot piebilstot – līdz tam mamma nekad publikas priekšā neesot dziedājusi. "Viņa nezināja franču valodu, tādēļ dziesmas vārdus iemācījās tikai pēc dzirdes. Brīdī, kad viņa šo dziesmu nodziedāja, visi bija pozitīvi šokēti un aiz prieka raudāja. Arī tētis." Dvīņumāsu mammas sniegumu atzinīgi novērtēja arī "Dziedošo ģimeņu" žūrija. "Abas vecākās māsas mani pilnībā pārliecināja – ar mūzikas sapratni, es jums noticēju," pēc Drozdoviču ģimenes uzstāšanās paziņoja žūrijas komisijas pārstāve Nacionālās operas soliste Andžela Goba.