Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Dziedošās dvīnes iesaka vasarai nepieciešamos pirkumus

© Publicitātes foto

Tautā iemīļotās muzikālās dvīņu māsas Anastasija un Katrīne, kuras plašāk pazīstamas kā duets «Dvines» (atpazīstamību ieguva šovā «Dziedošās ģimenes»), demonstrē vasarai piemērotus tērpus un mudina nevairīties no sezonas preču izpārdošanām, kur var iegādāties apģērbu ne tikai šai sezonai vien. Gada sākumā duets ierakstīja dziesmu latviešu valodā «Sevi ieraudzīt», kā arī videoklipu. Dziedošās dvīnes atzīst, ka ar šo dziesmu apraksta savu pieaugšanu. Māsu Anastasijas un Katrīnes duets aizsākās 2008. gadā.

Nepieciešams pirkums steidzīgajām ‒ kombinezons

Gaisīgs, viegla auduma kombinezons ir lieliska un ērta alternatīva vasaras kleitai. Tas nav jākombinē ar citām drēbēm. Katra sieviete izpārdošanas laikā var atrast sev piemērotāko kombinezonu - ar puķu rakstiem, kas ir šīs sezonas aktualitāte, vai vienkrāsainu modeli, ko var papildināt ar dažādiem aksesuāriem. Kombinezons iederēsies arī svinīgos pasākumos.

Vasaras garderobes sastāvdaļa - peldkostīms

Šajā sezonā sievietes garderobē nepieciešams košs peldkostīms, taču kamēr āda vēl nav apbrūnējusi saulē, ieteicams izvēlēties peldkostīmus pieklusinātos, gaišos toņos. Tie vienlīdz labi izskatās gan uz bālas, gan uz iedegušas ādas, turklāt peldkostīms gaišos pasteļtoņos radīs dārgu un elegantu tēlu.

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" izdevumā!