Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Normunds Pauniņš saka paldies VID!

© Annija Meikšāne/F64

Žurnāls »Vakara Ziņas« jau rakstīja, ka grupas «Otra puse» solists Normunds Pauniņš ārkārtas situācijas laikā bija saskāries ar problemātisku situāciju. Iepriekšējā sarunā viņš atklāja, ka Valsts ieņēmumu dienests (VID) ārkārtas situācijas laikā bija atteicis dīkstāves pabalstu, lai gan nodokļos ir samaksātas nebūt ne mazas summas. Normunds tagad stāsta, ka ir pateicīgs VID par atrasto risinājumu.

«Sākumā gan man, gan citiem bija neziņa, kas notiks. Es biju satraucies tāpēc, ka VID labu laiku domāja, kam maksāt un kam ne. Pagāja mēnesis. Pusotra. Nekas nenotika. Finansiālie līdzekļi sāka aptrūkties. Bet labā ziņa ir tāda, ka viss beidzās laimīgi tieši tajā brīdī, kad bija pilnīga neziņa par to, kas būs. VID piešķīra pabalstu. Samaksāja par visiem mēnešiem. Paldies, ka guvu šo atbalstu no valsts.

Runājot par koncertiem, jā, diemžēl visu jūliju lielie pasākumi un pilsētu svētki ir pārcelti uz nākamo gadu. Paldies Dievam, pārcelti, nevis pilnībā atcelti. Bet kā būs? Es nezinu. Dzīvosim, redzēsim.

Visu rakstu lasi šīs nedēļas "Vakara Ziņās"