Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tagad dara Velta Skurstene?

© F64 Photo Agency

Ar aktrises Veltas Skurstenes ierakstītajām lugām un pasakām, kas tapa sadarbībā ar skaņu ierakstu firmu «Melodija», ir uzaugušas vairākas pagājušā gadsimta 70. un 80. gadu paaudzes. Iemīļots tēls gan aktrisei, gan televīzijas skatītājiem bija Gustiņš (lellis Augusts Kvēps 60. gados). Šobrīd pēc radoši piepildīta mūža viņa bauda skaistas vecumdienas Limbažu novada Skultes pagastā, omulīgā privātmājā.

"Klājas labi. Dzīvojam. Ir daudz drošāka sajūta, liekas, ka tas «Covid-19» ir aizvirzījies tālāk no mums. Esam priecīgi un dzīvojam nost. Paldies Dievam, tagad mazāk runā par to «paliec mājās» un tamlīdzīgi. Paldies Dievam, nekas ļauns ar mums un arī tuviniekiem nav noticis. Par Rolandu Tjarvi [Latvijas Universitātes pasniedzējs, žurnālists un bijušais Latvijas Televīzijas ģenerāldirektors, kurš nesen nomira pēc saslimšanas ar jauno vīrusu] nosāpēja sirds. Es personīgi viņu nepazinu. Bet viņš bija ļoti gaišs cilvēks un tika aizsaukts nelaikā. Ja tā ir nolemts, diemžēl neko nevar darīt.

Vēl tāda bēdīga ziņa, ka Dace Skadiņa [Leļļu teātra aktrise] aizgāja. Es viņai biju vedējmāte kāzās, tādēļ tas aizķēra. Par tiem cilvēkiem, kas aiziet, vienmēr ir žēl. Viņi to nav pelnījuši. Kāpēc viņiem ir jāaiziet? Un kāpēc mēs, visi pārējie, esam? Tādas domas man ir."

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" numurā.