VAKARA ZIŅAS. Vai liels televizors un videospēļu konsole var palīdzēt notievēt!?

© Publicitātes foto

Tuvojoties pludmales sezonai, droši vien daudzi nervozi dīdās savā ērtajā dīvānā televizora priekšā. Tie, kas var mesties trakulīgā skrējienā pa tuvākā parka celiņiem, piemeklē internetā visdārgākās kedas, lai neviens nepadomā, ka te viss ir tikai tādā hobija līmenī. Viss ir pilnīgi pa nopietnam! Taču dažiem labiem brīvprātīgie piespiedu kārtas skrējieni izpaliek, jo jāievēro šādas tādas piesardzības normas. Skriet no viesistabas uz virtuvi un caur vannasistabu atpakaļ nav interesanti. To neviens neredz. Neredz arī pietupienus, atspiešanos un citus fiziskās kultūras elementus, kurus varam veikt savos ierobežotajos dzīvojamās platības kvadrātmetros. Un, ja jau reiz neviens neredz, tad tas galīgi nav interesanti. Neatliek nekas cits kā ieslēgt televizoru un videospēļu konsoli. Varbūt šādi izdosies atbrīvoties no kādas liekās kalorijas!?

Lai cik tas utopiski izklausītos, datorspēles un liels televizors var palīdzēt gribētājiem tikt pie daudzmaz ciešamas pludmales sezonas figūras. Vien nedaudz jāiegulda, nedaudz jāinvestē tehnoloģijās, un varam sākt domāt par rozā vai klasiski pumpainu pludmales tērpu. Vismaz cerēt uz to, ka kaut kad, kādā karstā vasaras dienā, mēs saņemsim pasaules un vietējā mēroga brīvlaišanu no tik garlaicīgās pašizolācijas un varēsim ko nagi nes aulekšot uz tuvāko peldvietu.

Un tātad - vai var televizors un spēļu konsole palīdzēt nokratīt kādu cauraudzītes slāni no punča, ciskām vai sēžamvietas? Atbilde ir kategoriska - jā!

Viss ir gauži vienkārši. Televizoru varam izvēlēties, kādu nu mēs vien vēlamies. Skaidra lieta, ka vēlams lielu un dārgu! Nu tādu, lai visiem skauž! Tam visam klāt vēlama kvalitatīva audiosistēma. Tāda, lai skaņa nāk no visām pusēm vienlaikus un zemo frekvenču ritmos šūpojas kaimiņa lustra.

Tālāk jau nedaudz sarežģītāki soļi sperami. Droši vien katrā sevi cienošā ģimenē atradīsim spēļu konsoli «Xbox ONE». Ierīci, ar kuras palīdzību var ērti iegulties biezā krēslā un netraucēti apšaudīt dažādus mošķus, spēlēt basketbolu ar pasaules zvaigznēm un darīt vēl daudz citas aizraujošas lietas. Tad nu, lūk, šai ierīcei jāpievieno vēl arī kontrolieris «Kinect», un jūsu dzīve var sākt mainīties! Uz labo pusi, protams!

Šādam tehnoloģiju savienojumam ir pieejamas daudzas un dažādas aplikācijas, kas orientētas uz aktīvu dzīvesveidu un sportu. Piemēram, «Fitness Evolved», kas ļaus pārvērst jūsu viesistabu īstā aerobikas zālē. Ir arī videospēle ar nosaukumu «Kinect Training», ar kuras palīdzību varēs nodoties aizraujošam aerobikas treniņam un daudz kam citam.

Tie, kuriem ritmiskas kustības mūzikas pavadībā un virtuālas treneres virsvadībā šķiet tukša laika kavēšana, var nodoties Austrumu cīņu smalkumiem vai trausties boksa ringā. Vienīgā atšķirība - saņemot labo āķi pa kreiso aci, nenāksies nedēļu pūderēties ar sievas tonālo krēmu.

Intensīvi darbojoties savā jaunajā un personiskajā sporta centrā, diezgan drīz var atvadīties no daža laba lieka kilograma. Turklāt šim komplektam ir arī kāda cita laba opcija. Vismaz tiem, kam izrādīšanās ir neatņemama dzīves sastāvdaļa. Protams, jūs neredzēs viss rajons un tuvākie kaimiņi, taču vienmēr paliek iespēja pa telefonu draugiem lepni paziņot, ka uzturat sevi labā fiziskā formā savā personiskajā sporta centrā ar personiskajiem treneriem. Nav taču obligāti jāstāsta, ka tie ir virtuālie!

Svarīgākais