Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Artūrs Reiniks mazdēlu izvizina pa Tērveti

Mūziķis Artūrs Reiniks «Facebook» profilā ievietojis bildi, kurā pavada laiku kopā ar mazdēlu Ričardu, vizinot un iepazīstinot viņu ar mammas Rūtas dzimto vietu Tērveti. © Facebook

Talantīgo un veiksmīgo Reiniku ģimenē šis gads sācies ar priecīgu un ilgi gaidītu notikumu – proti, meita sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Reinika-Preisa laidusi pasaulē dēlēnu. Mazuļa vectēvs – populārais šlāgermuzikants Artūrs Reiniks – sociālajās vietnēs atklājis, kā mazdēlam ratiņos izrāda Tērveti.

Sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Reinika-Preisa un vairākkārtējais pasaules un Eiropas čempions burāšanā Jānis Preiss šā gada sākumā gan klusi apprecējās, gan tikpat klusi, prom no sabiedrības acīm, sagaidīja pasaulē nākam dēlēnu. Rūtas tētis Artūrs Reiniks arī jau ķēries pie vectēva pienākumu pildīšanas un mazdēlu izvedis pastaigā ratiņos pa Tērveti. «Mazdēla vārds ir Ričards. Nu jau esmu ķēries arī pie mazdēla auklēšanas, un tas arī redzams sociālajos tīklos. Tas ir mans pirmais mazbērns, un, protams, gaidīts. Emocijas, kļūstot par vectēvu, ir vienkārši fantastiskas. Puika ir superīgs. Vectēvi un vecmammas sapratīs, kā es jūtos. To nevar aprakstīt un izstāstīt! Tas ir vienkārši brīnums,» lakonisks un bezgala priecīgs ir vectēvs Artūrs Reiniks.