Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Rebenoks iegādājas jaudīgu un sportisku "Porsche"

© Dana Dravniece

Zvērināts advokāts Pāvels Rebenoks iegādājies elegantu sporta auto «Porsche 911 Carrera 4S», kas ir ne tikai jaudīgs un kvalitatīvs, bet arī vizuāli efektīgs spilgti dzeltenā krāsā, kas tik ļoti piestāv pavasarim un gaidāmajai vasarai.

«Biju piedalījies «Porsche» testa braucienā, izbaudot šā auto kvalitātes braukšanas spējas praksē. Sapratu, ka tas ir automobilis, ko gribētu arī savā garāžā. Tas varbūt neder visām situācijām, bet vairāk vasaras izbraucieniem. Jebkurā gadījumā tā sajūta uz ceļa ir nesalīdzināma ne ar kādu citu mašīnu. Tā ir arī jauda un ātrums. Ja mēs runājam par «Porsche» mašīnām un konkrēti 911. modeli, tad šis modelis arī vizuāli ir ļoti baudāms. Tāpēc arī izšķīros par lēmumu un pasūtīju šo auto no rūpnīcas. Tiesa gan, radās interesanta problēma. Koronavīrusa dēļ «Porsche» rūpnīca ir ciet, bet līdz rudenim gaidīt negribēju, tādēļ attiecīgi izvēlējos auto krāsu, kas bija pieejama noliktavā. Sākotnēji biju pasūtījis auto, kas nav koši dzeltens, bet citā krāsā. Taču esmu arī apmierināts ar šo krāsu, kas ir ļoti vasarīga un atbilstoša sporta mašīnai.

Līdz šim man bijušas pamatā «BMW» automašīnas,» sarunā ar »Vakara Ziņām« pastāsta Pāvels Rebenoks.

Jāteic, ka arī «BMW» markas spēkrati ir gana jaudīgi un ātri, tādēļ taujājām, vai viņš ir iecienījis jaudīgākus auto, lai uz šosejas var izbaudīt ātrumu. «Es cenšos nepārkāpt noteikumus. Tur, kur Ceļu satiksmes noteikumi atļauj, tur attiecīgi var arī izbaudīt ātrumu,» nosaka advokāts.