Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Mārtiņš Krieķis atgādina, ka dzīve turpinās

© Mārtiņa Krieķa privātais arhīvs

Jurists, Apvienotās drošības nozaru arodbiedrības prezidents Mārtiņš Krieķis 14. aprīlī svinēs 51. dzimšanas dienu, kas, ņemot vērā šā brīža apstākļus, būs citādāka nekā iepriekšējās jubilejas, tomēr viņš atgādina, ka dzīve līdz ar to nav beigusies.

«Tādu izteiktu dzimšanas dienu tradīciju man nav. Reizēm gadās, ka jubilejas nosvinu lielā draugu pulkā, bet citreiz pavisam šaurā lokā. Tas ir atkarīgs no tā, kāds ir laiks un notikumi.

Noteikti, ka šogad būs pavisam citādāk, bet pavisam jau neatteikšos no dzimšanas dienas svinēšanas. Dzīve jau nav beigusies koronavīrusa dēļ. Viss turpinās un iet uz priekšu. Apstākļi ir tādi, kādi ir. Noteikti šajā dienā būšu kopā ar dzīvesbiedri.

Mani ir grūti ar kaut ko izbrīnīt un pārsteigt, bet patīkami, ja jubilejās mani atceras. Lai gan ir reizes, kad vēlos, lai neatceras, jo tad šajā dienā ir miers. Draugiem un paziņām ir tradīcija zvanīt un sveikt nākamajā dienā pēc dzimšanas dienas.

Ja skatāmies uz lietām reāli, tad visdrīzāk 14. aprīlī, kad ir mana dzimšanas diena, valdība nevis atcels ārkārtas situāciju, bet noteikti to pagarinās. Tas ir tikai laika jautājums, kad tiks ieviesti kaut kādi pastiprināti drošības pasākumi,» tā Mārtiņš Krieķis.

Jurists piebilst, ka dzimšanas dienas atzīmēšana šoreiz būs klusa un minimāla, bet tajā pašā laikā nelaupot sev svinību prieku.

»Vakara Ziņas« vēl jubilāram daudz laimes un mīlestību!