Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. "Bez Tabu" Juris pēdējā brīdī atgriežas no Tenerifes

© F64 Photo Agency

Tieši laikā, kad koronavīrusa dēļ valstī tika izsludināta ārkārtas situācija, TV3 raidījuma «Bez tabu» ilggadējais vadītājs Juris Šteinbergs ar ģimeni pavadīja laiku ilgi plānotajā ceļojumā uz Tenerifi. TV seja no Tenerifes burtiski atgriezās tajā pašā dienā, kad tika slēgta lidosta «Rīga».

«Viss noritēja vislabākajā kārtībā, jo mums tā atgriešanās bija plānota. Šis ceļojums jau sen bija izplānots, izlolots, nopirkts un pasūtīts. Nu esam mājās, un viss ir vislabākajā kārtībā. Pēdējā brīdī paspējām, pirms lidosta slēgta. Absolūti nezinot, ka būs šāda ārkārtas situācija, mums ir gadījusies veiksmīga sakritība, jo aviobiļetes tika iegādātas tieši tā, ka mēs ierodamies stundu pirms lidostas slēgšanas. Viss izdevās! Protams, nedaudz nepatīkami, ka bagāžas izdošana ievērojami kavējās, salīdzinot ar citām reizēm, bet to var saprast, jo ir cilvēku pieplūdums. Bagāžas izdošanas telpa stāvgrūdām bija pilna ar cilvēkiem, kas nav pārāk veselīgi. Bet ko var darīt šādā situācijā? Acīmredzot neko!? Citādi viss bija vislabākajā kārtībā.

Tagad manai ģimenei ir 14 dienu karantīna, un tā ļoti pamatīgi maina dienaskārtību. Skaidrs arī, ka tas ir absolūti loģiski un obligāti. 14 dienu mēs visa ģimene paliekam mājās un degunu ārā nebāžam,» stāsta Juris Šteinbergs.