Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. "Viņas melo labāk" Robertiņam pašam savs seriāls!

© Lauris Vīksne

Tautā iemīļotais aktieris Māris Bezmers, kuram lieliski padodas atveidot komiska rakstura personāžus, daudziem asociējas ar Robertiņu no TV3 seriāla «Viņas melo labāk». 8. martā kanālā «TV3 Life» pirmizrādi piedzīvoja Roberta Šņoriņa miniseriāls «Viņš. Robertiņš», kurā tiek atspoguļota amizantā varoņa dzīve.

«Protams, ka darba piedāvājums vienmēr ir patīkams. Un ja vēl piedāvā galveno lomu, tas aktierim ir liels pagodinājums. Kaut kādā ziņā varbūt arī darba apliecinājums.

Par to, ka Robertiņam ir pašam savs seriāls, tā tas pasaulē notiek. Ir šie dažādie personāži gan lielās filmās Holivudā, gan lielākos un mazākos seriālos. Par to kvalitāti, protams, ir jāspriež citiem. Mūsu uzdevums ir darīt pēc iespējas godīgi un meistarīgi, cik vien varam. Kā tas kopā ir sanācis, tas ir jāspriež skatītājiem. Protams, ka Robertiņš ir komiskais tēls un to ir vieglāk pārdot. Šis tēls ir sabiedrībā iemīļots. Un gan jau ir kāds, kas rēķina reitingus, ir sapratis, kurš no seriāla tēliem ir vispopulārākais.

Latiņa, veidojot jauno seriālu, ir tikpat augsta kā vienmēr. Atbildība ir lielāka. Ja «Viņas melo labāk» seriālā ir veiksmīgākas un neveiksmīgākas epizodes, tad sērija sadalās uz visiem un izlīdzinās. Šajā gadījumā man ir lielāka atbildība. Lielāks uzsvars tieši uz manu varoni. Tādēļ man ir jānes viss smagums uz saviem pleciem un no manis prasīs arī rezultātu. Savā ziņā tā latiņa ir jāceļ pašam pret sevi.

Filmēšana ir ļoti kompakts pasākums. Robertiņa seriāls šobrīd ir nofilmēts. Tas notika ļoti ātros tempos. Es teiktu, ka pat pārāk ātri,» par savu jauno projektu pastāstīja aktieris Māris Bezmers.