Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Pēdējais modes kliedziens – melnas zeķes

© Pexels

Visaktuālākā un neierastākā modes tendence šajā pavasarī būs melnas zeķes. Agrāk tās uzskatīja par pagātnes relikvijām un pēcpadomju vīriešu modes arhaismu. 2020. gada pavasari var uzskatīt par veco, labo trikotāžas tendenču atdzimšanas laiku. Brogi, sandales, loferi un kurpes kopā ar melnām zeķēm ir šī pavasara galvenā aktualitāte.

Brogi

Melnas un tumšas zeķes ar kurpēm, kam pazoles ir kā traktora riepu rievas, viena otru papildina. Šāda kombinācija izskatās visorganiskāk, tāpēc pat visnedrošākās dāmas var mēģināt kļūt nedaudz modīgākas.

Botas, kedas, sporta apavi

2020. gada pavasarī tieši šī melno zeķu un balto kedu kombinācija tiks uzskatīta par drosmīgāko un stilīgāko. Lai jūsu koptēls izskatītos mierīgs un lakonisks, jāizmanto maksimāli neuzkrītošs apģērbs un aksesuāri.

Kurpes

Ievērojot šo pavasara modes tendenci, protams, neiztikt bez kurpēm ar papēžiem, kurām labāk pieskaņot neilona zeķes ar neparastu dekoru. Caurspīdīgas, rotātas ar pērlēm vai kristāliem - zeķes izskatās nestandarta un ļoti īpaši, jo tieši šādi pasaules vadošie stilisti iesaka valkāt melnas zeķes un kurpes ar augstu papēdi.

Loferi un neilons

Neilona zeķes vai pat acu zeķes ir visstabilākā pašreizējās mikrotrendas tēma. Lai izteiksmīgi pasniegtu kājas, ļoti rūpīgi būs jāpārdomā visu apģērbu proporcijas. Bet, ja jau esat nolēmis valkāt loferus ar zeķēm, tad neaizmirstiet, ka to vislabāk var darīt «casual» stilā (ērtas, bet tajā pašā laikā stilīgas drēbes) - ar taisnas formas džinsiem, jaku un baltu kreklu.

Savukārt pie kurpēm svārki ziedu apdrukā vai zīda šalle palīdzēs līdzsvarot kontrastus, lai arī ir sajūta, ka nāk īstā modes apokalipse.