Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Pievērsiet uzmanību! Galvenās modes tendences 2020. gadā

© Ekrānuzņēmums no Instagram

Mode mums diktē noteikumus – kā ģērbties, kādus apavus izvēlēties un pat kā izturēties ikdienā. Stila un modes tendences 2020. gadā ir diezgan daudzveidīgas, tāpēc ikviens var atrast kaut ko sev, uzsverot savu individualitāti, seksualitāti un stila izjūtu. Brīvdienu žurnāls »Vakara Ziņas« piedāvā ielūkoties šā gada galvenajās modes tendencēs un aktualitātēs.

Tropisko džungļu apdruka

Šī apģērbu apdruka ir viena no svaigākajām un krāšņākajām modes tendencēm šajā sezonā. Spilgti raksti ar milzīgu palmu apdruku, kleitas ar zaļu lapu un abstraktu ziedu formām, svārki, topi, blūzes, virsdrēbes un aksesuāri, kas tika izrādīti «Versace», «Dolce & Gabbana», «Marni» un «Fendi» modes namu kolekcijās, vēlā pavasarī un vasarā būs aktuāli un moderni.

Atturīgs minimālisms

Viena no ziemas apģērbu modes tendencēm ir minimālistiskas drēbes. Ko tas nozīmē? Ierobežojums un pragmatisms it visā - sākot ar virsdrēbēm (vienkāršs mētelis, melns vīriešu griezuma mētelis), beidzot ar lakoniskas formas apaviem un aksesuāriem. Ziemai īpaši ieturēts pagājušā gadsimta 90. gadu minimālisms - tīras vienkāršas līnijas un vienkrāsaina krāsu palete.

Bikškostīmi

Ērti klasiskie un sporta bikškostīmi jau ir populāri vairāk nekā vienu sezonu. Neparasta griezuma un krāsas bikškostīmi tika prezentēti «Gucci» un «Balenciaga» kolekcijās. Dizaineri iesaka izvēlēties nepiespiestus, vieglus modeļus, apvienojot tos ar neparastiem apaviem. Ja vēlaties atkārtot zvaigžņu stilu, tad izmēģiniet klasiski melnu kostīmu izšūtu ar fliteriem un nēsājamu uz kaila ķermeņa.

Džinsi un džinsa maksi svārki

Domājat, ka džinsi ir garlaicīgi un ikdienišķi? Nebūt ne, jo daudzi dizaineri radījuši neticami svaigu un ļoti izsmalcinātu izskatu, ko veido džinsa apģērbs.

Stilīgas dāmas nekautrēsies valkāt džinsa drēbēs uz kaila ķermeņa. Pievērsiet uzmanību arī jaunajai džinsa modei - maksi džinsa svārkiem. Tie izskatās ļoti radoši un ir piemēroti dāmām, kuras koptēlā vēlas apvienot vienkāršību un jaunākās modes tendences. Jūs varat valkāt šādus maksi svārkus gan darbā, gan pastaigā vai saviesīgā ballītē, koptēlu papildinot ar spilgtiem aksesuāriem.

Topi, T krekli, bītlene

Gada negaidītākā tendence ir topi, T krekli un bītlenes, kuras ieteicams valkāt ne tikai ikdienā, bet arī dažādos svinīgos pasākumos. Augšdaļas vienkāršība jāapvieno ar nedaudz pārmērīgu apakšdaļas greznību - kupliem svārkiem un biksēm, kas izgatavoti no zīda vai organza auduma, izšūti ar mežģīnēm. No mežģīņu auduma šūtus uzvalkus, kleitas, svārkus un blūzes ieteicams papildināt ar praktiskām lietām un nēsāt katru dienu.

Veste

Vēl viena negaidīta modes tendence ir veste, kuru savam imidžam jau izmanto daudzas slavenības un sabiedrības modes dāmas. Tomēr mode ienes savas korekcijas - aktuālas ir neparastas un neordināras vestes. Tās var būt adītas vestes, vestes - kleitas vai vestes virsdrēbju formā. Galvenais, lai nav garlaicīgi un ir ērti.

Krāsaina āda

Spilgta un koša tendence - izstrādājumi no krāsainas (mākslīgas vai īstas) ādas. Šis materiāls ir atrodams slavenu modes dizaineru kolekcijās visās variācijās - no košām «Coach 1941» un «Bottega Veneta» jakām līdz «Marni» un «Alexander McQueen» svārkiem un biksēm. Košas ādas apģērbam jābūt šī gada pavasara garderobē. Indigo krāsas zaļi svārki, sarkans vai gaiši zils ādas uzvalks piestāvēs un izskatīsies grezni.

Aksesuāri

Bez somām, cepurēm un rotaslietām ir grūti izveidot stilīgu izskatu. Šogad modē ir virve, nevis josta, kuru iesaka izmantot, lai uzsvērtu vidukli, uzvelkot vakarkleitu vai utilitāru kombinezonu. Panamas cepures jau kļuva populāras pagājušajā gadā, pirmo reizi parādoties «Dior» kolekcijā, taču šogad panamas ir pārstāvētas «Giordio Armani» un «Fendi» modes skatēs. Miniatūrās rokassomiņas izkonkurē lielas, apjomīgas somas, kas ir ne tikai stilīgas, bet arī praktiskas. Jo īpaši aktuālas un populāras ir somas maisu formā, caurspīdīgas mugursomas, austas maisu somas, kā arī neparastas futūristiskas maisu somas ar caurumiem.

Svārki un kleitas

Īpašā sieviešu modes tendence šogad ir kleitas un svārki ar «smaržu». Tās noteikti kļūs par jūsu iecienītākajām, jo ​​neparastais griezums slēpj ķermeņa nepilnības un seksīgais kleitas griezums vīriešiem nepaliks nepamanīts un neatstās tos vienaldzīgus. Īpaša uzmanība, izvēloties svārkus, jāpievērš maisveida modeļiem, kas dekorēti ar divrindu pogām. Dodoties uz ballīti vai saviesīgu pasākumu, pievērsiet uzmanību vakara kleitām spilgtos, nedaudz dramatiskos toņos (rubīna, sarkana, fuksijas), perlamutra vai zelta krāsas kleitām, kas līdzinās un atgādina konfekšu iesaiņojumu.