VAKARA ZIŅAS. Tiesībsargs Jansons bauda medusnedēļu

© Jura Jansona privātais arhīvs

17. janvārī tiesībsargs Juris Jansons mija gredzenus ar mīļoto sievieti Lāsmu. »Vakara Ziņām« jaunais vīrs pastāstīja, kā noritējusi laulību ceremonija.

«Šī diena aizritēja ļoti jauki. Šonedēļ esam ceļā uz atpūtas SPA kompleksu, jo medusnedēļu pavadīsim atpūtas režīmā. Viesības bija mazas, bet sirsnīgas. Pati sarakstīšanās jeb laulību ceremonija bija mīlīga un diezgan īsa. Uz kāzām nebijām aicinājuši daudz viesu, tikai pašus tuvākos cilvēkus. Arī saviesīgā puse bija vienā restorānā - mīlīgā, omulīgā tuvu cilvēku lokā. Bija vēlme šo dienu un notikumu nosvinēt šaurā, bet sirsnīgā lokā. Nepieturoties pie dažādu veidu tradīcijām. Mums bija savs scenārijs, lai viesiem ir omulīgi. Viss norisinājās brīvā atmosfērā. Nebija noteiktas instrukcijas, kā ir jārīkojas. Protams, oficiālā laulību ceremonija ir ar savu programmu. Taču pēc oficiālā pasākuma mums nebija dažādas tradicionālās jaunlaulāto aktivitātes,» par sirsnīgo laulību ceremoniju pastāsta Juris Jansons.

Jaunais pāris svinēja kāzas šaurā lokā tikai ar tuvākajiem cilvēkiem, kas precēto pāri bagātīgi apdāvināja ar ziediem. / Jura Jansona privātais arhīvs

Tiesībsargam šī jau ir otrā laulība. No pirmās laulības viņam ir divi pieauguši bērni - meita Signe un dēls Svens.

»Vakara Ziņas« jau iepriekš rakstīja par Jura Jansona un medicīnas studentes Lāsmas attiecībām. Gredzenus abi mijuši pēc ilgākas attiecību pārbaudes, kuras laikā padzīvojuši arī šķirti.

Vēlam jaunajam pārim mīlestību, cieņpilnas attiecības un saticību!