Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Lieckalniņu vajā vairāk nekā 15 gadu garumā

Anna Lieckalniņa atklāj, ka jūtas jau aptuveni 15 gadus apdraudēta, jo ir kāda persona, kas visu laiku izplata par viņu neglaimojošu informāciju. © Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency

Geštalta terapeitei, aktrisei un TV personībai Annai Lieckalniņai jau atkal ir jāpiedzīvo kāda vajātāja izpausmes, kas apzināti vēlas bojāt viņas reputāciju. Latvijas medijiem pavisam nesen tika atsūtīta neglaimojoša satura vēstule, kurā nomelnota Anna. Notiekošajā iesaistīta arī policija.

«Kāds cilvēks sūta visiem medijiem par mani vēstules. Tas ir aktualizējies tieši šajā laikā. Vēstules saturā parādās mana māsa (Valmieras Drāmas teātra aktrise Ilze Lieckalniņa). Tas viss ir pasūtījuma raksts par mani. Tas sāka parādīties publiski manā kāzu laikā, vēl pirms desmit gadiem. Šis nav vienas dienas notikums. Tā aina sāk izskatīties šausminoši. Atceros, ka pirms tam šie naida teksti un runas bija tieši tādā pašā formā kā tagad. Tas ir ļoti biedējoši un drausmīgi. Man ir skaidrs, kurš cilvēks to dara. Tā vēstule tika izsūtīta pilnmēness laikā. Tad, kad es zvanu policistam, kurš ir informēts par katru soli, viņš jau saka: «Tūlīt būs pilnmēness un kaut kas notiks!» Tas nozīmē, ka cilvēks, visticamāk, kaut kāda naida iespaidā ir sajucis prātā. Man ar māsu nav pilnīgi nekāds kontakts. Nekad arī kontakts nav bijis. Tāpēc man ir jautājums, kāpēc mana māsa tajā visā iesaistās un kaut ko komentē par cilvēku, kurš dara visas šīs lietas un raksta par mani šīs vēstules? Es ļoti labi atceros, kā viss notika pirms padsmit gadiem un kāda satura bija šīs vēstules. Iedomājieties, ka šis naids tiek turēts azotē visu šo laiku. Šis cilvēks mani ir novērojis, izsekojis un rakstījis par mani ļoti daudz sociālajā tīklā «Facebook». Es pat nejūtos tik varena, lai kāds mani tik ļoti nīstu. Visticamāk, ka ir meklējama problēma tā cilvēka personībā. Man ir bijusi iespēja būt vienā telpā ar juristi, kas ir arī izmeklētāja, un redzēt, kā šāda tipāža cilvēks - vajātājs manifestē manā klātbūtnē. Viņa redz šā tipāža psiholoģisko portretu. Viņas novērojums arī bija ļoti skaudrs par šo personu, kas uzstājās mūsu klātbūtnē. Manuprāt, arī fiziskā līmenī ir diezgan traki. Galvenais iemesls, kāpēc šis viss ir sācies, jo es gāju palīgā Rafaela Krimela (bijušais Lieckalniņas vīrs) iepriekšējai sievai, lai viņai nenoņem bērnus. Viss šis trakums ir diezgan liels murgs. Tas jau neattaisno vajātāju, kas ir bijis 10-15 gadu garumā. Būtībā viņam ir iespēja manifestēt vēl vairāk. Ko arī viņš vai viņa izmanto. Es jau zinu, kad iestājas klusums, tad tiek kalti ļauni plāni. Es jau zināju, ka kaut kas notiks, un, re, kur ir! Bailīgi. Cilvēki, kas zina, kas šobrīd notiek manā dzīvē, apbrīno mani,» publiskajā telpā izskanējušās negācijas komentē Anna Lieckalniņa.