Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Slavenības atklāj labākās un sliktākās Ziemassvētku dāvanas

© REUTERS/SCANPIX/LETA

Tuvojas Ziemassvētki, kad sākas dāvanu meklēšanas laiks tuviniekiem, draugiem un pašiem sev. Arī slavenības parūpējas par dāvanām un Ziemassvētkos gaida tās no saviem mīļajiem. Nav sliktu vai labu dāvanu, taču reizēm tās ir nepiemērotas. Slavenības dalās pārdomās par savām labākajām un sliktākajām Ziemassvētku dāvanām, ko ir saņēmušas pašas un dāvinājušas citiem.

Māja klusā okeāna krastā

Reperis Kanje Vests savai sievai TV šovu zvaigznei, modelei un aktrisei Kimai Kardašjanai Ziemassvētkos uzdāvināja 15,5 miljonus dolāru vērtus apartamentus Maiami pludmalē.

580 kvadrātmetru plašajos apartamentos ir četras guļamistabas, vairākas vannasistabas un no terases paveras skats uz Kluso okeānu. Zināms, ka mēnesī apartamentu uzturēšana izmaksā deviņus tūkstošus ASV dolāru.

Džordžs Klūnijs dāvina kucēnus

«Režisors Džerijs Veintraubs reiz man uzdāvināja sadauzītu 1972. gada «Station Wagon» automašīnu. Tas bija briesmīgi, es nezināju, ko ar to iesākt. Lai to salabotu, vajadzēja vismaz sešus tūkstošus dolāru. Šis grausts stāvēja tieši pie manas mājas un bloķēja iebrauktuvi, bet es nevarēju vienkārši no tās atbrīvoties. Kas attiecas uz mani, es mīlu dāvināt cilvēkiem kucēnus,» atklājis amerikāņu aktieris Džordžs Klūnijs.

Gudrais pods

«Es uzdāvināju Džefam Baumanam (Bostonas maratona skrējējs, kas pats sevi atveidoja filmā «Stiprāks») fantastisku japāņu Toto tualeti. Tai ir apsildāms sēdeklis, kura vāks pats automātiski paceļas un nolaižas. Es arī neatteiktos no šādas Ziemassvētku dāvanas,» par Ziemassvētku dāvanu atceras amerikāņu aktieris Džeiks Džilenhols.

Porcelāna varde

Aktieris Lūks Evanss atzīst, ka labākā dāvana, ko saņēmis, ir brīvdienas Maldivu salās. «Vissliktākā - manas mammas dāvātā porcelāna varde, kuru viņa nopirka izpārdošanā. Es pat viņu nevaru izmest, jo tad mamma būs sarūgtināta. Katru reizi, kad viņa ierodas ciemos, mums varde jānoliek uz plauktiņa, bet pēc tam to atkal ir jāslēpj bēniņos,» paudis velsiešu aktieris.

Ekskluzīvs velosipēds

Modes žurnāla «Vogue» redaktoram Andrē Leonam Tallijam vislabākā dāvana ir no paša priekšnieces - amerikāņu modes žurnāla «Vogue» galvenās redaktores Annas Vintūras dāvātais «Hermès» zīmola ādas velosipēds.

Pustukša konfekškaste

«Mans vīrs uzdāvināja vislabāko dāvanu - viņš mani nosūtīja uz someljē (vīnziņu) kursiem nedēļas garumā. Tas bija lieliski, es mīlu vīnu un priecājos uzzināt to kultūru un garšas. Sliktākā dāvana, ko esmu saņēmusi, bija pusizēsta šokolādes kaste no manas tantes Mollijas,» par savām Ziemassvētku dāvanām izteikusies aktrise Emma Tompsone.

Ģimenes pārsteigums

Amerikāņu teātra, kino un televīzijas aktrise Džesika Česteina par savu vislabāko Ziemassvētku dāvanu uzskata reizi, kad pati sagādāja patīkamu pārsteigumu savai ģimenei - dienu pēc Ziemassvētkiem aizvedot savus mīļos cilvēkus izklaidēties uz Disnejlendu.

Sirdssiltums

Amerikāņu aktieris Nikolass Keidžs joprojām atceras sev mīļu dāvanu Ziemassvētkos: «Reiz man uzdāvināja ar rokām adītu džemperi. Katrā pavedienā es jutu šā cilvēka mīlestību. Tā bija no sirds aizkustinoša dāvana.»

Atkal zeķes!

«Manuprāt, vissliktākā dāvana, ko var uzdāvināt un saņemt jaunajā gadā vai Ziemassvētkos, ir zeķes. Es varu pats sev nopirkt zeķes,» saviem vecākiem atgādina aktieris un komponists Lins Manuels Miranda.