Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Nosaukti "Pasaules sieviešu automobilis 2019» uzvarētāji. Ko par to teiks mūsu dāmas?

To, ka pasaulē notiek tūkstošiem «Gada auto» konkursu katru gadu, vairs atgādināt nevajag. Bez vērienīgiem pasaules vai kontinenta mēroga konkursiem tādi notiek katrā pagastā. Tikai bizness – nekā personīga! Ja kāds par to maksā, kāpēc no tā atteikties. Bet liksim mieru pašdarbībai un atgriezīsimies uz lielās pasaules mēroga skatuves. Apvienotajos Arābu Emirātos nosaukti ikgadējā konkursa «Pasaules sieviešu automobilis 2019» uzvarētāji. Un tas jau izklausās pietiekami nopietni! Šāds konkurss notiek jau devīto gadu, un tā žūrijā iesaistīti žurnālisti no trīsdesmit vienas valsts. Savukārt pretendentu klāstā nav tikai tie automobiļi, kuru pārstāvji par dalību samaksājuši, bet pilnīgi visi konkrētā gada aktuālie modeļi. Droši vien tāpēc arī uzvarētāju sarakstā valda demokrātija.

Pasaulē auto marku un modeļu ir daudz, taču balvas piešķirtas tiek vien septiņās nominācijās. Godīgi un objektīvi. Tieši tā tas noticis arī šajā gadā.

Publicitātes foto

Par Gada auto kā sieviešu ģimenes braucamrīks atzīta «Mazda 3». Papildus tam šis modelis ieguvis galveno balvu! Tātad sieviešu auto 2019. gadā ir «Mazda 3». Apsveicam un novēlam šim modelim veiksmi arī pie mums.

Publicitātes foto

Kā sieviešu pilsētas automobilis pie godalgas tika braucamrīks ar paaugstinātu veiktspēju - «Kia Xceed», tas vien liecina, ka šie it kā apvidnieki ir populāri ne tikai mūsu pilsētās vien.

Publicitātes foto

Krosoveru konkurencē lauru vainags pienākas izskatīgajam «Range Rover Evoque». Automobilim, ar kuru labprāt dižojas arī stiprā dzimuma jaunbagātnieki.

Publicitātes foto

Sporta automobiļu konkurencē žūrija lēma par labu «Porsche 911». Ar žūriju nepastrīdēsies, lai gan šis modelis tomēr vairāk piedienētu veiksmīgam vīrietim un veiksmīga sieviete labi izskatītos viņam blakus.

Publicitātes foto

Par sievietēm piemērotāko «premium» klases auto žūrija izvēlējusies BMW 8. sērijas kupeju.

Aplausus un ziedus studijā. Ja reiz pasaules mēroga žūrija lēma par labu šiem modeļiem, tad tie ir «Gada auto» visā pasaulē. Tātad arī pie mums! Savukārt dāmām ir viela pārdomām, dodoties uz veikalu pēc jauna auto.

Ja nu kas nedaudz izbrīna, tad tas ir nelielu un sievišķīgu automobiļu trūkums uzvarētāju sarakstā. Bet laikam jau tādi laiki. Kas zina - pēc pāris gadiem šajā konkursā varbūt dominēs visi iespējamie pikapi un lielie apvidnieki!