Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Visvairāk pieprasītās modes preces pasaulē

© Pixabay

Modes dizaineri pie savām kolekcijām un aksesuāriem strādā visu gadu, ne tikai lai nopelnītu naudu, diemžēl arī piesārņotu vidi ar tonnām nevajadzīgu drēbju. Viņi cenšas uzrakstīt mūsdienu modes vēsturi, kurai būtu savi modes simboli, ar kuriem vienmēr varētu lepoties. Un, pat ja dizaineri veido savus modes šedevrus, tad kādam tie noteikti ir jāiegādājas, neskatoties uz to, ka dažreiz šie «šedevri» maksā ļoti dārgi. Pasaules «Lyst Index» sarakstā tika iekļautas ne tikai neticami dārgas lietas, bet arī dizaineru radītas stilīgas lietas par pieņemamām cenām, kuras var iegādāties jebkurš modes sekotājs. Piedāvājam populārāko modes priekšmetu TOP 10, kas internetā pārsita visus pārdošanas rekordus, jo šīs lietas tika izpārdotas ļoti īsā laikā.

«Paco Rabanne» sudraba soma

View this post on Instagram

A post shared by Paco Rabanne (@pacorabanne) on

10. vietā ierindota modes dizainera Pako Rabannes 1969. gadā veidotā sudraba soma ar metāla pārsliņām uz plānas ķēdes, kuru varēja vērot tādām slavenībām kā pasaulē pieprasītajai modelei Emīlijai Ratajkovskai un indiešu aktrisei un dziedātājai Prijankai Čoprai. Vidēji šādas somiņas izmaksas svārstās no 1150 līdz 1800 eiro, atkarībā no aksesuāra izmēra un krāsas. Starp citu, pateicoties šim somas modelim, kas veidots 30. gadu stilā, zīmola interneta pieprasījumi pieauga par 31%.

View this post on Instagram

A post shared by HUDSON JEANS (@hudsonjeans) on

Kombinezons

9. vieta - ja jūs meklējat perfektu džinsu kombinezonu, tad «Hudson Jeans» ir ideāla izvēle. Šis apģērba modelis iekaroja visu pasauli ar lakonismu, vienkāršību, ērtumu un izcilu kvalitāti, kas izgatavots no laba džinsu auduma.

View this post on Instagram

A post shared by Tracey Lee Hayes (@traceyleehayes) on

Adatu auskari

8. vieta - modes nama «Balenciaga» «drošības adatas» formas auskari jau bija sastopami modes industrijā pirms desmit gadiem. Tad marginālās rotas bija ļoti populāras, kuras no pirmā acu uzmetiena izskatījās pēc vienkārša priekšmeta, ko varēja atrast jebkuras mājsaimnieces adatu kārbā. Šāda stila auskari no «Balenciaga» maksā apmēram 360 eiro.

View this post on Instagram

A post shared by Fendi (@fendi) on

Peldkostīms

7. vietā «Lyst Index» ierindo «Fendi» bikini peldkostīmus. 2019. gada jūnijā amerikāņu mūziķe Nikija Mināža tika pamanīta peldkostīmā, kas izgatavots ar modes nama «Fendi» logotipa apdruku. Pēc šīs publiskās mūziķes izrādīšanās šāda stila peldkostīms uzreiz tika izpirkts, un veikalnieki nespēja papildināt krājumus, jo visi, kas vēlējās iegādāties peldkostīmus, par tiem maksāja 350 eiro.

Personalizētas kleitas

View this post on Instagram

A post shared by Reformation (@reformation) on

6. vieta - videi draudzīgais Losandželosas apģērbu zīmols «Reformation Juliette» ir slavens ar savām «personalizētajām» kleitām, kas radītas atsevišķi katrai sievietei. Katru kleitu, ko izveidos, nosauks par godu tās valkātājai. Balta midi kleita uz plānām lencītēm ar smalkām dzeltenīgi sarkanām rozēm ir oda izsmalcinātībai un elegancei. Šāda īpašā kleita izmaksās apmēram 250 eiro.

Zīmola soma

View this post on Instagram

A post shared by นำเข้าCoach Mk Toryแท้ USA�� (@coach_byberry) on

5. vietā «Prada» soma, kuras vērtība ir 1800 eiro. Tai vajadzētu izskatīties kā īstam šedevram, kas izveidots no Alpos audzēta teļa ādas, bet patiesībā «Prada» melnā soma izskatās gaužām pieticīga, nevis pēc iespaidīga mākslas darba. Tā ir nedaudz lielāka par maku ar leģendārām monogrammām un zīmola logo - soma ne ar ko īpašu neizceļas, tā drīzāk ir pārāk vienkārša.

Debesu džemperis

View this post on Instagram

A post shared by Mansur Gavriel (@mansurgavriel) on

4. vietu ieņem «Mansur Gavriel» džemperis. Tas atzīts par pagājušā gada skaistāko džemperi - koši zils ar baltiem mākoņiem no «Mansur Gavriel» kolekcijas, kas vairākas nedēļas pēc tā izrādīšanas, tika pilnībā izpārdots. Džemperis adīts no alpakas vilnas, un to rotā mākoņu apdruka. Šāds svīteris maksā 450 eiro.

«Adidas»

View this post on Instagram

A post shared by everysize (@everysize) on

3. vietā - «Adidas Continental 80» klasiskās formas botas. Vienmēr modernās baltās «Adidas Continental 80» botas saņem «Lyst Index» reitingā trešo vietu. Skaitlis botu nosaukumā nenozīmē neko citu kā produkta cenu - 80 eiro. Lakonisks dizains, vienmēr moderni baltā nokrāsa un beznosacījuma komforts ir galvenās šo sporta apavu sastāvdaļas, tās var valkāt ilgāk nekā tikai vienu sezonu.

Mikro soma

2. vietā - «Jacquemus Le Chiquito» mikro soma. Tai ir grezna toņu gamma, mikroskopisks izmērs, un tā piesaista citu uzmanību arī kā aksesuārs un papildu rotājums izvēlētajam tērpam. Mikro soma ir nopērkama par saprātīgu cenu - 500 eiro. «Le Chiquito» somas ir kļuvušas gandrīz par iekārotāko lietu pasaulē.

Mīkstās sandales

1. vietā ierindojas «Bottega Veneta» mīkstās sandales, kuras 2019. gadā ikviens varēja iegādāties par 1700 eiro. Kurpju stepētā tekstūra, vienmērīgs, bet pietiekami augsts papēdis, kā arī pamattoņi kļuva par visu pasaules modes dāmu vienu no galvenajiem garderobes priekšmetiem.