Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Andrejs Ēķis ar sievu nosvin sesto kāzu jubileju

© Adreja Ēķa privātais arhīvs, Instagram, F64 photo agency

Režisors un producents Andrejs Ēķis ar sievu Dainu Gāgu-Ēķi apprecējās 2013. gada 1. novembrī. Pāris šogad nosvinēja sesto kāzu jubileju. Sarunā ar »Vakara Ziņām« režisors atklāj, kādēļ attiecības ar sievu gadu no gada kļūst tikai labākas un to, kā abi pavadīja savu īpašo dienu.

«Pats galvenais - nedari otram to, ko negribi, lai dara tev. Tāpat arī vajag savu otru pusīti lutināt. Tad arī otrs noteikti lutinās tevi. Svarīgi atcerēties, ka attiecībās nedrīkst dominēt egoisms un laulība nav vienvirziena vilciens. Ir jābūt abpusējai lutināšanai. Kopīgais projekts vienmēr ir bērns. Bērns ir tas, uz kā bāzes viss notiek un kurš paņem savu uzmanību. Ar bērnu mēs augam kopā. Savā kāzu gadadienā aizbraucām vienas dienas ceļojumā uz Venēcijas Mākslas dienām, kur arī uzrīkojām sev svinības. Tagad jau esam atgriezušies Rīgā.

Savai sievai Dainai varu pateikt šādus vārdus: «Paldies, ka tu atļauj būt tādam, kāds es esmu!» Tik sirsnīgi par savu sievu runā Andrejs Ēķis.

Adreja Ēķa privātais arhīvs, Instagram, F64 photo agency

«Andrej Ēķi, daudz laimes kāzu jubilejā, un paldies tev liels, ka nekad man neliec justies kā precētai sievietei!» režisoram vēlējumu kāzu gadadienā sociālajā saziņas tīklā «Facebook» sūta viņa sieva Daina.

Adreja Ēķa privātais arhīvs, Instagram, F64 photo agency

Adreja Ēķa privātais arhīvs, Instagram, F64 photo agency

Andreja un Dainas attiecībās dzimis dēls Aleksandrs, kuram šobrīd ir četri gadi.