Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Dejotājas dāvina populāriem vīriešiem bokseršortus

Marģers Eglinskis un Roberto Meloni ir sajūsmā par garderobes papildināšanu ar stilīgiem bokseršortiem. © Publicitātes foto

Stripplastikas deju studijas «Red Rose Lady Studio» piecu gadu jubilejas svinībās, kas norisinājās atpūtas centrā «Lido», īpaši lutināti tika tādi pašmāju populāri dziedātāji kā Žoržs Siksna, Roberto Meloni, Juris Jope, Mārtiņš Ruskis un aktieris Marģers Eglinskis.

Dāvanā kungi saņēma deju studijas vadītājas Loretas Macijevskas-Livčas dizainētos bokseršortus ar izšūtiem dāvanu saņēmēju vārdiem. Par dāvanām kungi bija patīkami pārsteigti, tiesa gan, atbildot uz jautājumu, ko vīrietis vēlas saņemt dāvanā no sievietes, operdziedātājs Juris Jope negaidot atbildēja: «Mazbudžeta variantā - klusumu, bet lielbudžeta variantā - klusumu siltajās zemēs.»

Populāro vīriešu apakšbikšu izmērus dāvinātājai nebija grūti noskaidrot - Loretas vīrs Anatolijs Livča ir pianists, kurš ikdienā ar šiem populārajiem latviešu estrādes māksliniekiem koncertē. «Protams, bija amizanti mēģinājumu starplaikos it kā starp citu izprasīt kolēģu apakšbikšu izmērus, bet caur humoru galu galā man tomēr izdevās,» atklāj Anatolijs.

Deju studijas jubilejas svinībās, kuras vadīja dāmu mīlulis Roberto Meloni, vīriešus priecēja ne vien dāvanas, bet arī modes skate, kurā studijas darinātos apģērbus demonstrēja skandalozā šovbiznesa dāma Evelīna Šaulīte un šarmantā dziedātāja Kristīne Šomase.

«Red Rose Lady Studio» ar dejas palīdzību ikdienā palīdz dāmām atraisīt sevī sievieti, savu iekšējo valdzinājumu. Studijas dāmas dejo savam priekam, netiecoties pēc profesionāliem sasniegumiem.