Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Krūšturis, kurš zina, kad un vai būs sekss!

© Publicitātes

Tagad to droši vien sauktu par seksismu, seksuālu uzmākšanos un, visticamāk, par to varētu tikt aiz restēm. Taču ne tik senā pagātnē puiši slēdza derības, vai ar vienu piegājienu izdosies caur svīteri vai blūzi ar vienas rokas palīdzību atvērt noskatītās meitenes krūšturi vai ne. Turklāt tas bija jāizdara pēc iespējas ātrāk! Gluži elementāri – lai nedabūtu pa ausi! Dažs labs bija uztrenējis tādu meistarību, ka minētā manipulācija aizņēma nepilnu sekundi. Galvenais, kā jau visās nozarēs – izprast, kā tas viss ir iekārtots un kā tas strādā!

Mūsdienu meitenes var būt drošas, ka neviens nerātnelis neko tādu paveikt nespēs. Principā, arī pašas meitenes ar to nemaz tik viegli nevarēs tikt galā, ja pat ļoti sagribas atbrīvoties no šķietami praktiskā, bet tajā pašā laikā gana erotiskā apģērba gabala. Ja nu vien ir priekšzināšanas mobilo telefonu aplikāciju programmēšanā.

Kompānija «Ravijour» izstrādājusi krūšturi ar teju vai mākslīgo intelektu. Nav gan īsti precīzu ziņu, kāda velna pēc šāda sistēma vajadzīga, jo, visticamāk, jebkura jaunkundze vai kundze pati zinās, nojautīs un sajutīs, kad pienācis īstais brīdis ļaut atpogāt tik kārdinošo apģērba gabalu draugam vai arī izdarīt to pašai. Un tomēr moderni ir tad, ja to paveic elektroniskas ierīces un mobilā telefona aplikācijas!

Krūštura bļodiņās iestrādāti uztvērēji un sensori. Tie rūpīgi seko līdzi savas saimnieces sirdspukstiem, asinsspiedienam, elpas regularitātei un citiem parametriem. Turklāt ne vienkārši seko, bet nosūta visu informāciju ar bezvada tehnoloģiju palīdzību uz mobilo telefonu. Te gan noteikti jāpiebilst, ka nepieciešama arī speciāla šā izstrādājuma atbalstoša aplikācija.

Saņemto informāciju mobilais telefons ar aplikācijas palīdzību analizē un cenšas noteikt, vai meitene tik svarīgam solim kā krūštura atpogāšana ir gatava. Ja programma uzskata, ka krūštura valkātāja patiešām tam ir gatava, tad aizdares pašas atveras un kārotais auglis nokļūst laimīgā rokās. Tomēr nekur nav zvanīts, ka mobilais telefons būs labvēlīgs abu mīlnieku vēlmēm. Ja sirds ritms, elpas apjoms un biežums, kā arī asinsspiediens neliecinās par īstu mīlestību vai vismaz kaisli un iekāri, tad jaunais cilvēks paliks gribot, jo aizdari atvērt nebūs iespējams.

No vienas puses, tas varbūt spēs pasargāt sievietes no neapdomīga soļa. Neļaus uzmācīgam kavalierim bāzt rokas, kur nevajag. Būt drošai, ka pati «tam» neesi gatava, jo arī pašas spēkiem atvērt aizdari nebūs nemaz tik vienkārši. Tikai parakņājoties mobilā telefona aplikācijas uzstādījumos. Skaidra lieta, ka pēc šādas procedūras pazudīs jebkāda vēlme abiem diviem, ja nu tāda tomēr bijusi.

No otras puses, dažas dāmas izsaka neuzticību vai vismaz piesardzību. Ja nu teātrī, ballē vai greznā restorānā, kur katra tērpa krociņa ir no svara, pēkšņi nākas sakrustot skatienus ar kādu kungu, kura fluīdi liek straujāk iepukstēties sirsniņai? Ne prasīts, ne aicināts, gudrais krūšturis eleganti atvērsies, un nu jau ar iekāres pilnām acīm uz jums skatīsies visi zāles kungi un jaunskungi, apkalpojošo personālu ieskaitot.

Publicitātes

Krūštura bļodiņās iestrādāti uztvērēji un sensori, kas seko līdzi savas saimnieces sirdspukstiem, asinsspiedienam, elpas regularitātei un citiem parametriem. Turklāt ne vienkārši seko, bet nosūta informāciju ar bezvada tehnoloģiju palīdzību uz mobilo telefonu.

Publicitātes

Ja programma uzskata, ka krūštura valkātāja patiešām tam ir gatava, tad aizdares pašas atveras un kārotais auglis nokļūst laimīgā rokās.

Publicitātes

Ja nu teātrī, saviesīgā ballītē vai greznā restorānā pēkšņi nākas sakrustot skatienus ar kādu kungu, kura fluīdi liek straujāk iepukstēties sirsniņai? Ne prasīts, ne aicināts, gudrais krūšturis eleganti atvērsies. Un ko nu!?