VAKARA ZIŅAS. Aktrise Evija Krūze atklāj, ko novērtē vīrietī

© F64 Photo Agency

Ne reizi vien ir spriests par to, kādam jābūt īstam vīrietim, priekšstati par to šad tad mēdz būt diezgan triviāli. Tādēļ aptaujājām vairākas sabiedrībā zināmas dāmas, kuras ir talantīgas, skaistas un veiksmīgas, lai uzzinātu, kādas īpašības ir svarīgas krietnam vīrietim, uzsverot tieši cilvēciskās vērtības.

«Neuzskatu, ka ir vajadzīgas kaut kādas īpašības. Katrs indivīds ir savādāks. Es nevērtēju īpašības. Katrs cilvēks ir īpašību kopums. Un katru īpašību nevar vērtēt atsevišķi. Ja cilvēkam nav kāda konkrēta īpašība, tad ne jau tāpēc es ar viņu nekontaktēšos.

Man ļoti patīk, ja vīriešiem ir humora izjūta. Novērtēju asu prātu. Ja vīrieši novērtē sievietes. Attiecas ar īpašu attieksmi. Nevis izturas pret sievieti kā pret vīrieti, bet ar īpašāku attieksmi. Vīrietim jāizturas pret sievieti kā pret karalieni. Atbildība jebkuram cilvēkam ir vērtīga lieta. Es novērtēju, ja vīrietis ir vīrišķīgs. Vīrišķība izpaužas arī attieksmē pret lietām. Ja vajag, tad aizstāvēs gan sevi, gan ģimeni, gan sievieti. Vīrietim jābūt izlēmīgam, ka uz viņu var paļauties. Tāpat viņam jāprot saimniekot. Piemēram, paveikt jebkuru tehnisku lietu. Bet tikpat labi es novērtēju arī vīriešus ar labu gaumi. Ir tik daudz ko novērtēt, bet, ja to visu vēl var apvienot, tad ir pavisam brīnišķīgi,» tā domā Nacionālā teātra aktrise Evija Krūze.

Svarīgākais