Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Aija Andrejeva tirdzniecības centrā sveic tēti jubilejā

© Ingrīda Punka

10. oktobrī tirdzniecības centrā «Alfa» dziedātāja Aija Andrejeva ģimenes, draugu, mīļotā vīrieša un savu talanta cienītāju lokā apsveica tēti, rokgrupas «Opus pro» vokālistu Alex jeb Oļegu Andrejevu, viņa 57. dzimšanas dienā.

Dziedātāja Aija Andrejeva tirdzniecības centrā sniedza nelielu koncertu, kura laikā aicināja uz skatuves arī savu tēti, un abi kopā izpildīja dziesmu «Mēs pārejam uz tu». Tad arī Aija mīļi sveica savu tēti jubilejā.

Alex priecājas par meitas dāvanu

«Aija man uzdāvināja sevi, protams. Viņa ir mana meita, un es priecājos par jebkuru dāvanu, ko Aija man pasniedz. Kas ir iekšā dāvanu maisišā, tas jājautā viņai pašai. Pārsteigumus un apsveikumus savā jubilejā saņēmu no visiem draugiem, arī no svešiem cilvēkiem. Šodien mums būs ģimenes svinības,» priecīgs par meitas dāvanu un kopīgo muzicēšanu ir tētis.

Tētim sagādā īpašu vēlējumu

«Tētim dāvanu maisiņā ir plakāts, uz kura ir rakstīts: «Mēs kopā iesim plecu pie pleca, līdz zeme būs veca.». Tas ir tētim īpašs novēlējums. Tāpat arī mūsu kopdziesma «Mēs pārejam uz tu» ir viens no mūsu kopdarbiem, un arī to var uzskatīt par dāvanu.

Tētis ir tētis. Es viņam novēlu vienmēr sevī saglabāt jaunības dzirksti. Lai viņš ir ne tikai jauns un smuks ārēji, bet arī iekšēji turpina būt tikpat nebēdnīgs un reizēm mazs huligāns. Viņam tas sanāk! Ja mūsos dzīvos bērns, tad būsim jauni un pozitīvi. Protams, vēlu arī tētim veselību.»