Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Jekaterina Lazdovska startēs lielo daiļavu skaistumkonkursā

© Jekaterinas Lazdovskas privātais arhīvs

Jekaterina Lazdovska (31) pārstāvēs Latviju Kristīnes Lindenblates organizētajā skaistumkonkursā «Ms. Top of the World Plus Size», kas norisināsies Ukrainā. Lielo izmēru skaistule ir apveltīta ar milzu enerģiju, jo spēj savienot gan ģimenes dzīvi, gan biznesa vadīšanu, gan dalību skaistumkonkursos un vēl sapņo par savas modes līnijas radīšanu.

Jekaterina Lazdovska uzreiz atzīstas, ka ir gatava jebkuram iznākumam un kritikai. Viņa uzsver, ka trīsdesmitgadniekiem ir savi plusi, piemēram, šajā vecumā cilvēks ir fiziski un morāli nobriedis. Ir izveidojies spēcīgs mugurkauls, kuru nesalauzīs stereotipi un sabiedrības pieņēmumi. Skaistule ir apņēmības pilna, lai cīnītos par kroni un godam pārstāvētu Latviju starptautiskajā konkursā.

Skaistumkopšanas saloni un sapnis par jaunu biznesu

Jekaterinai pieder divas skaistumkopšanas studijas Baltkrievijā, un šajā nozarē viņa darbojas jau vairāk nekā desmit gadus. Pēc dalības Ukrainā notiekošajā skaistumkonkursā viņa plāno sadarbībā ar dizaineriem izveidot pati savu modes līniju, kas būs domāta lielo izmēru cilvēkiem. Viens no Jekaterinas meistarstiķiem esot tērpu dizains, to pāršūšana un spēja pat ar maziem aksesuāriem pārvērst nopirkto apģērbu līdz nepazīšanai. Tā kā atrast skaistu tērpu «plus size» jeb lielo izmēru modeļiem nemaz nav tik viegli, radās ideja par savu modes līniju.

Kā sevi uzturēt tonusā!

Lai uzturētu sevi formā un tonusā, skaistule piekopj vieglu fitnesu un kopš mazām dienām ar sporta nodarbībām ir uz tu. Tiek veiktas arī dažādas ķermeņa attīrīšanas procedūras - drenāžas un masāžas, kā arī anticelulīta procedūras.

Jaunā sieviete ir arī laimīgi precējusies un dzīvo saticīgā laulībā, kurā dzimis dēls Ārons, kam 13. novembrī paliks 2 gadi.

Jekaterina atklāj, ka viņa pati pēc horoskopa ir ugunīgais strēlnieks, bet dēlēns ir skorpions, tāpēc mājās notiek divu spēcīgu zīmju un līderu cīņas. Jekaterina stāsta, ka dēla dzimšanas dienu šogad svinēs Dubaijā, kur mazais, kā jau skorpionam pienākas, varēs plunčāties ūdenī.

Pēc dēla piedzimšanas Jekaterina nekad no mājas neiziet neuzposusies. Galvenais patikt sev, tādēļ viņa cenšas izskatīties maksimāli labi. Lielisks izskats rada labu noskaņojumu.