Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Māksliniece Polina Hansa dosies uz Singapūru un Spāniju atrādīt skaistumu

© Polinas Hansas privātais arhīvs

«Missis Latvia International 2019» titula ieguvēja Polina Hansa (34) ir dzimusi Maskavā, bet jau kopš bērnības par savām mājām sauc Rīgu. Polina ir māksliniece, kas audzina divus bērnus, meitu Katarinu (11) un dēlu Maratu (2). Oktobrī viņa dosies uz Spāniju, lai cīnītos par «Mrs. Europe 2019» titulu, bet novembrī lidos uz Singapūru, lai piedalītos starptautiskajā skaistumkonkursā «Missis International 2019».

Daiļā māksliniece

Maizes un tajā pašā laikā arī sirdsdarbs Polinai Hansai ir eļļas darbu radīšana. Pērn viņa atklāja savu darbu izstādi «Dvēsele», kas atspoguļoja sievietes iekšējo pasauli. Ar saviem mākslas darbiem viņa ir arī atbalstījusi labdarības fondu «Ziedot.lv». Māksliniece savas prasmes nemitīgi pilnveido, apgūstot jaunas zināšanas. Skaistule starp mākslu un ģimenes dzīvi paspēj veltīt laiku arī sev. Iepriekš viņa ir nodarbojusies ar baletu, bet šobrīd formu palīdz saglabāt fitnesa nodarbības un dejas. Ikdienā viņa ievēro arī veselīgu uzturu. Tomēr, ja kārojas apēst kādu našķi, viņa to sev neliedz. Tieši mazie gastronomiskie prieki, kas tiek baudīti samērīgi, uzlabojot garastāvokli.

Ieraudzīt sevi spogulī

Polina uzsver, ka veiksmīgas dienas garantija ir tad, ja, ieraugot sevi spogulī, patīk savs izskats. Tonusu palīdz uzturēt regulāra masāžas procedūru apmeklēšana. Mirdzošu sejas ādu viņa iegūst, pateicoties kosmetologa apmeklējumam. Savukārt rūpes par matiem viņa uztic salonam, kurā tiek veiktas speciālas matu atjaunošanas procedūras. Polina uzskata, lai sieviete izskatītos par visiem simt procentiem, svarīgi ir ne tikai skaisti nagi, bet arī procedūras, kas uzlabo gan matu struktūru, gan ādu. Tāpat ir svarīgs arī zobārsta apmeklējums.

Prieku māksliniecei un jaunus iespaidus sniedz ceļošana. Viņa teic, ka ceļošana ir lielisks veids, kā atpūsties, tomēr ātri vien sailgojas pēc mājām, ko sauc par Rīgu. Studiju laikā ir dzīvojusi Vācijā, Berlīnē, kur sagaidīja pasaulē nākam arī savu pirmo bērnu - meitu Katarinu. Tikšanās ar interesantiem cilvēkiem, labs kolektīvs un apkārtējo atbalsts ir tas, kas skaistumkaralienei rada omulīgu atmosfēru un pacilātību.