Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ščerbatihs savā jubilejā palutinās draugus

© F64 Photo Agency

6. oktobrī svarcelšanas zvaigzne un treneris Viktors Ščerbatihs atzīmē 45. dzimšanas dienu.

«Šogad tusiņu nerīkošu tāpēc, ka pusi dzīves vēl neesmu nodzīvojis. Šajā gadā ir notikušas daudzas sliktas lietas, tādēļ negribas svinēt. Varbūt sarīkošu lielākas 46. dzimšanas dienas svinības. Ceru, ka dzīvošu līdz 100 gadiem, tādēļ 50 gadu apaļo jubileju noteikti plānoju atzīmēt.

Šogad savu dzimšanas dienu atzīmēšu nelielā cilvēku lokā, ar kuriem pieēdīsim pilnus vēderus. Lutināšu viņus un sevi ar ēdieniem. Ikdienā ļoti daudz ko neēdu, piemēram, kartupeļus un makaronus. Kādam var likties jocīgi, ka man lutināšana ir kartupeļi, pankūkas vai maizītes. Citiem sevis palutināšana nozīmē melnos ikrus vai ko ekskluzīvāku. Protams, var gatavot arī kartupeļu pankūkas. Mēdzu smieties, ka kartupeļu pankūkas bez asins lāsītes negaršos tik labi. Uzskatu, ka tās ir jāgatavo, kā to darīja mūsu mammas vai vecmāmiņas. Rīvējot kartupeļus ar rokām, kas bija gluži kā rituāls. Ja gatavo zivju zupu, tad uz lielo spaini obligāti jāiepilina 50 grami šņabja. Vot, tā ir lutināšana! Kad nerij, bet ēd ar baudu.

Man dāvana svētkos ir man tuvo cilvēku loks, ko sargāju un mīlu. Būs arī mana meita. Mani neinteresē dāvanas, bet cilvēki, kas pie manis atnāk,» pastāsta jubilārs Viktors Ščerbatihs.

Vēlam gaviļniekam sarūpēt gardu maltīti uz svētku galda!