Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Aizdomas par Meganas otro grūtniecību; Ārčijam dots smieklīgs mīļvārdiņš

© SIPA/SCANPIX/LETA

Karaļnama jaunā pāra Meganas un Harija ģimenes pirmā vizīte.

Smieklīgais mīļvārdiņš

Saseksas hercogiene Megana Mārkla un princis Harijs pagājušajā nedēļā devās uz Āfriku kopā ar savu dēlu Ārčiju, kuram drīz būs pieci mēneši. Šis ir jaunākā karaļnama pārstāvja pirmais tālais ceļojums. Ģimene devās desmit dienu vizītē un uz dažiem oficiālajiem pasākumiem līdzi ņēma arī savu mazo dēlu.

Megana un Harijs kopā ar pirmdzimto devās uz rīta tikšanos ar arhibīskapu Dezmondu Tutu. Ārčijs tikšanās laikā izturējās labi un visiem uzsmaidīja. Megana nejauši mazuli nosauca mīļvārdiņā. Brīdī, kad Ārčijs sāka raudāt, Megana iesmējās un nosauca viņu par Bubbu.

Turklāt Megana runāja arī par sava dēla raksturu, jo, neskatoties uz zīdaiņa vecumu, Ārčijs jau aktīvi flirtē ar daiļā dzimuma pārstāvēm un uzsmaida sievietēm. Runājot par mazuļa raksturu, Ārčijs uzvedas diezgan mierīgi, bet tajā pašā laikā aug kā aktīvs bērns.

Pirms došanās ceļā uz Āfriku Megana atzina, ka ļoti uztraucas par savu dēlu. Lidojums ilga 12 stundu, un, pēc Meganas vārdiem, tas bija pirmais garākais lidojums dēliņa dzīvē. Ceļojuma laikā mazais Ārčijs bija mierīgs un nesagādāja vecākiem īpašas nepatikšanas.

Aizdomas par otro grūtniecību

Daudzi karaliskās ģimenes fani uzskata, ka Megana Mārkla atkal ir stāvoklī.

Hercogienes parādīšanās Dienvidāfrikas ceļojuma laikā radīja fanos daudzus jautājumus. Gandrīz piecus mēnešus pēc dēla piedzimšanas Megana bija zaudējusi svaru, bet tagad, pēc fanu domām, Saseksas hercogiene atkal esot kļuvusi apaļāka. Turklāt vērīgie fani pamanījuši, ka šajās Dienvidāfrikā pavadītajās dienās Megana jau divreiz parādījusies publiski kleitās, kuras valkāja grūtniecības laikā. Megana bija iznākusi sabiedrībā zilā kleitā ar jostu un augstu jostasvietu. Nākamajā dienā viņa tika redzēta kleitā ar brūngani melnām svītrām, kuru arī valkāja grūtniecības laikā.

Pielūdzēji un fani izsaka minējumus un secinājumus, ka Megana, iespējams, atkal ir stāvoklī, citādi, kā izskaidrot šādu tērpu izvēli un hercogienes pieņemšanos svarā.

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" numurā vai www.vz.lv