Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ievas Sutugovas kaķene Kora atrasta būvlaukumā

© Ievas Sutugovas privātais arhīvs

Dziedātāja Ieva Sutugova jau kādu laiku ir skaistās kaķu dāmas Koras saimniece. Sarunā ar »Vakara Ziņām« viņa atklāj, kā sastapa četrkājaino murrātāju.

«Man ir izglābts kaķītis, ko nodēvēju par princesi Koru. Šis kaķītis tika izglābts iepirkšanās un izklaides centra «Akropole» būvlaukumā. Es ticu visām zīmēm. Tā sanāca, ka viņa izvēlējās tieši mani. Ir kāda sieviete no biedrības, kas glābj šādus dzīvnieciņus. Viņai piezvanīja apsargs, kas teica, ka ir viena kaķenīte ar mazuļiem. Viņa izglāba kaķenīti ar visiem bērniņiem un aizveda uz pagaidu mājām. Un es paņēmu šo kaķenīti, kurai tagad ir viens gadiņš un trīs vai četri mēneši. Man ir pavisam jauna dāma. Liekas, ka viņa iepriekšējā dzīvē ir bijusi aktrise un dīva, gluži kā Marlēna Dītriha. Viņai ir dīvas cienīgs raksturs. Viņa mājās ir lielā māksliniece un es esmu viņas menedžere. Drusku attālākās mājās no Rīgas man ir divi suņi un viens runcis.

Es arī šobrīd meklēju īsto saimnieku savai krustmeitiņai Tutai, kas gaida patversmē «Ulubele». Mums ģimenē ir tradīcija, ka vienu un to pašu vārdu dodam arī nākamajam dzīvnieciņiem. Tā ir kā laba zīme un vēlējums par godu iepriekšējā vārda nēsātājam. Mūsu ģimenes pirmā kaķene bija Kora, pēc tam bija tikai runči. Tā kā pie manis atnāca šī kaķenīte, tad, protams, ka pēc ģimenes tradīcijām nosaucu viņu par Koru,» savu stāstu par mājdzīvniekiem mums uztic Ieva Sutugova.