Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Varis Vētra atrāda jaunāko dēlēnu

Varis Vētra ar sievu Sanitu un abu kopīgo dēliņu Matīsu Ūvi. © Romāns Kokšarovs/F64 Photo Agency

Aktieris un dziedātājs Varis Vētra ar sievu Sanitu Vētru un abu kopīgo mazuli Matīsu Ūvi Vētru apmeklēja iepirkšanās un izklaides centrā «Akropole» notikušo labdarības hokeja spēli «Katram draugam savu cilvēku».

«Mazajam drīz būs astoņi mēneši. Īstenībā uz šo pasākumu katrs atbraucām ar savu automašīnu. Es spēlēšu hokeju, bet mamma, kad būs vajadzība, dosies mājās ar bērnu. Protams, ka dēla socializēšanās ir burvīga lieta. Līdz ar to mēs varam būt biežāk kopā. Dēls vēl ir maziņš, tādēļ jāseko viņam līdzi. Pāris stundas mazais padzīvo augšā, tad aizmieg.

Dēlam ielikām divus vārdus, jo mamma, uzzinot, ka būs puika, teica, ka viņš būs Ūve. Taču nolēmām, ka nevar būt Ūve Vētra, jo cilvēki nodomās, ka tas ir meitenes vārds. Tāpēc izdomājām, ka dēlam būs divi vārdi - Matīss Ūve.

Es īstenībā nekultivēju bērnu ņemšanu līdzi uz pasākumiem, bet šis bija pasākums, kurā mēs sociāli dalāmies, atbalstām un satiekamies ar cilvēkiem, kurus ikdienā nesatiekam. Hokeja trenere un interjera dizainere Inguna Lukašēviča noorganizēja to, ka spēlēs mūziķi. Līdz ar to šoreiz šis sarīkojums ir sava veida plezīrs. Redz, ir arī noorganizēts skaists koncerts, un mēs tūlīt iesim uz ģērbtuvēm un spēlēsim hokeju,» par ģimenisko kopā būšanu stāsta Varis Vētra.