Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Kampars var droši mīlēt Bīviņu, beidzot šķīris laulību

© Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

Uzņēmējs un politiķis Artis Kampars beidzot sabiedrībā iznācis ar savu draudzeni un bijušo preses sekretāri Elīnu Bīviņu. Jau sākot no 2011. gada klīda runas, ka abu starpā ir izveidojies dienesta romāns, tajā laikā gan Kampars oficiāli vēl bija precējies ar Ilvu Kampari.

»Vakara Ziņas« sazinājās ar Arti Kamparu, lai noskaidrotu, vai laulība ar sievu, multimākslinieci Ilvu Kampari ir šķirta, ja reiz viņš tik brīvi iznācis sabiedrībā ar sabiedrisko attiecību speciālisti Elīnu Bīviņu.

«Savu laulību esmu šķīris pirms diviem gadiem. Neko plašāk komentēt gan nevēlos,» īsi un kodolīgi sarunā ar »Vakara Ziņām« situāciju komentēja Artis Kampars.

Elīna Bīviņa 13. Saeimas vēlēšanās startēja no partijas «Vienotība» un šobrīd ir Eiroparlamenta deputātes Sandras Kalnietes palīdze. Līdz 2012. gadam, kā norādīts amatpersonu publiskojamajā ienākumu deklarācijā, Elīnas ieņemamais amats bija ministra padomniece Latvijas Republikas Kultūras ministrijā. Savukārt Artis Kampars ir partijas «Vienotība» ģenerālsekretārs.