Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Baumo, ka Kargina izgājusi pie vīra

© Facebook

Šajā vasarā smalkajās aprindās uzvirmoja runas, ka savulaik viena no bagātākajām sievietēm valstī, bijusī eksbaņķiera Valērija Kargina sieva Tatjana Kargina ir apprecējusies. Sazinājāmies ar Tatjanu, lai uzzinātu, vai varam apsveikt viņu ar priecīgo vēsti?

«Man nav jauna vīra. Iespējams, ka manam bijušajam vīram Valērijam bija kāzas, bet man kāzu nebija. Valērijs ir kopā ar Annu Barinovu. Tā nav tiesa, ka esmu precējusies. Tas droši vien ir joks. Protams, runāt jau var daudz ko, bet to, vai tā ir patiesība vai nē, zinu tikai es. Šajā vasarā nekādu kāzu nav bijis,» izskanējušās runas noliedz uzņēmēja Tatjana Kargina.

Kā sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāj Tatjana, tad vienīgās kāzas, kas līdz šim viņai bijušas, ir ar Valēriju Karginu, no kura gan šķīrusies. Uzņēmēja atklāj, ka pirms daudziem gadiem abiem ar Valēriju bijušas nelielas kāzas ar 50 viesiem un gredzenu mīšanu kādā no Rīgas pilsētas dzimtsarakstu nodaļām. Toreiz Tatjana bija tērpusies baltā princeses tērpā un atzīst, ka tajā laikā izdzīvoja katras meitenes bērnības dienu sapni. Viņa gan, atceroties tā laika notikumus, piebilst, ka pašas vecāki toreiz gan nebija mierā ar meitas izvēlēto līgavaini.