Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Rakovska pēc kāzām maina uzvārdu

© F64 Photo Agency

Grupas «Triānas parks» soliste Agnese Rakovska 22. augustā apprecējās ar savu mīļoto vīrieti, basģitāristu un uzņēmēju Zinti Roznieku. Dziedātāja pēc kāzām ir pārgājusi vīra uzvārdā.

Agnese Rakovska nekad nav publiski afišējusi savas attiecības ar Zinti Roznieku. Ļoti ilgi viņas mīļotā vīrieša vārds tika slēpts no plašāka sabiedrības loka. Atšķirībā no citiem, kas labprāt dalās ar saviem kāzu fotomirkļiem, sociālajos portālos nav ievietota neviena pati Rakovskas un Roznieka kāzu bilde. Ja vien pati Rakovska medijos neatklātu, ka ir precējusies, varētu šķist, ka kāzas nemaz nenotika. Zintis Roznieks un Agnese Rakovska ir šīs vasaras noslēpumainākie jaunlaulātie. Zināms vien tas, ka Agnese savā kāzu dienā bija tērpusies baltā kleitā un kāzas norisinājās Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā.

View this post on Instagram

A post shared by CinnamonGD aka Kanēlis (@cinnamongd) on

Agneses mīļotais vīrietis Zintis Roznieks.

Dziedātāja iepriekš minēja, ka nerunā par savām trīs gadus ilgajām attiecībām, jo tam ir zināmi iemesli. Kā nekā ir teiciens, laime mīl klusumu. Tiesa, šo klusumu var izkliedēt nauda. Pirms kāda laika, kad »Vakara Ziņas« sazinājās ar dziedātāju, lai izveidotu pozitīvu materiālu par tik priecīgu notikumu kā kāzas, saņēmām atbildi, ka Agnese labprāt padalīsies ar informāciju par kāzām ar nosacījumu, ja žurnāls samaksās autoratlīdzību 4000 eiro. Jāteic, ka šāda honorāra pieprasīšana bija visai negaidīta, jo »Vakara Ziņas« par Agnesi Rakovsku vienmēr veidojis ļoti komplimentārus materiālus. Arī pēc grupas «Triānas parks» 2017. gada neveiksmes Eirovīzijas dziesmu konkursā, kad sabiedrība metās zākāt Agnesi, veidojām materiālu, kas atklāja un atspoguļoja to psiholoģisko spriedzi un sabiedrības spiedienu, kas jāpiedzīvo Latvijas māksliniekiem, kāpjot uz pasaules līmeņa skatuves.