Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Rutulis ģimeniskā atmosfērā nosvin 48. jubileju

Savu 48. dzimšanas dienu vienmēr sirsnīgais un pozitīvais dziedātājs Normunds Rutulis nosvinēja ģimeniskā atmosfērā terasē «Kasdārzā» – kopā ar ģimeni, draugiem un preses pārstāvjiem. Sanāca trīs nozīmīgi pasākumi vienā – dzimšanas diena, albuma izdošana un rudens koncerttūres izsludināšana!

Ingrīda Punka

Saticīgās ģimenes foto, Normunda Rutuļa dēls Edvards nedaudz kavējās - dziedātājs palūdza pagaidīt dēlu kopbildei, viņš jau tā bastojot divas pēdējās stundas - mājturības.

Ingrīda Punka

Dziedātājs atzīstas mīlestībā savai sieviņai Ilutai, ar kuru kopā ir jau 28 gadus! Iluta ar meitu Lindu - kā māsas! Uz »Vakara Ziņu« jautājumu par savu nodarbošanos, Iluta atbildēja, ka darbojas matu kosmētikas jomā. Vai iedegums no ceļošanas - nē, arī Latvijā šovasar varēja skaisti nosauļoties!

Ingrīda Punka

Normunds Rutulis dzimšanas dienā saņēma arī torti ar ciparu 48 un skaistu ziedu pušķi no meitas Lindas! Klāt foto, kur svinīgi tiek iedegtas sveces uz abām tortēm!

Ingrīda Punka

Izrādās, arī tēva jaunā ierakstu albuma «Man nav žēl» dizaina un afišas autore ir meita Linda!

Ingrīda Punka

Savu populāro, talantīgo dēlu sveikt ieradusies dziedātāja māte Ligita - šarmanta dāma labākajos gados ar koķetu cepurīti galvā! Albuma eksemplāru dēls uzdāvāja mātei un publiski viņai pateicās.