Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Vai Kulakovs ar jauno kabrioletu izvizina arī bijušo draudzeni?

© Lauma Lapsa

Nesen plašsaziņas līdzekļus pāršalca ziņa, ka komponists Juris Kulakovs koncertu «Dzimuši Latvijai», kas notika Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, baudīja bijušās draudzenes Lilitas Saulītes jeb, kā viņš mīļi viņu dēvē, Lilī kompānijā. Sazinājāmies ar komponistu, lai uzzinātu, vai Lilī arī izvizināta ar mūziķa jauno kabrioletu, jo kājām no Rīgas uz koncertu Jūrmalā jau neiesi.

«Nē, Lilī nav braukusi ar manu kabrioletu. Lilī tagad ir ļoti smalka darba mašīna - pilnīgi jauns «Volkswagen» pusdžips. Uz šo koncertu viņa mani aizveda ar savu auto, un šā koncerta dēļ es atkal iekļuvu dzeltenajā presē. Visās pēc kārtas!» smejas Juris Kulakovs.

Vaicājot, ko tad viņš paguvis šajā vasarā izvizināt ar savu jauno kabriletu, komponists sāk uzskaitīt: «Patiesībā ir izvizināta tikai mamma, Laura (Jura Kulakova draudzene un starptautiskās lidostas «Rīga» Komunikācijas vienības vadītāja Laura Karnīte) un žurnāls »Vakara Ziņas«. Parasti es pats braucu lepnā vientulībā. Varbūt ir iespaids, ka esmu baigais pleibojs. Patiesībā tas ir diezgan mānīgs iespaids.

Taču, ja runājam par jauno kabrioletu un mammu, nesen satikos pie ģimenes ārsta ar rakstnieku Ēriku Hānbergu, kurš tagad ir kopā ar Velgu, kas ir mūziķa Marta Kristiana Kalniņa mamma un Imanta Kalniņa bijusī sieva. Hānbergs man pajautāja: «Vai tu citus arī vizini? Vai tikai mammu ar to kabrioletu?» Uz ko atbildēju: «Ok. Es jūs varu izvizināt, bet pa vienam. Vai arī iedot mašīnu izbraukt.» Hānbergs pajokoja, ka autotiesības tepat vien stāvēja Čaka ielā,» par sava 2005. gada izlaiduma «Ford Street Ka» divvietīgā kabrioleta šīs vasaras gaitām stāsta Juris Kulakovs.