Trešdiena, 17.aprīlis

redeem Rūdis, Rūdolfs, Viviāna

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Vai atceraties, ka reiz Ķesteris ierunāja erotiskās filmas?

Ģirts Ķesteris sava talanta cienītājus iepriecina ar labām ziņām – jau drīzumā viņu redzēsim kādā lielākā projektā. © Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

Televīzijas kanāla «STV Pirmā!» rudens sezonas atklāšanas pasākumā sastapām Dailes teātra aktieri un tautā iemīļotu seriālu zvaigzni Ģirtu Ķesteri, kas jau kādu laiku nebija manīts apmeklējam publiskus pasākumus, kā arī nozudis no TV zilajiem ekrāniem.

«Ar «STV Pirmā!» kanālu sadarbojos jau trešo sezonu. Līdz šim man ar šo kanālu ir bjusi abpusēja un mierīga līdzāspastāvēšana. Es ceru, ka tā būs arī turpmāk. Līdz šim esmu dublējis filmas. Šajā televīzijas kanālā esmu pašreklāmas balss jeb audio versija tam, ko raida televīzija, ko varu noraksturot ar savu balss tembru vai attieksmi. Manuprāt, tas ir lieliski. «STV Pirmā!» kanālā mani gan nevarēs ieraudzīt, bet varēs dzirdēt manu balsi. Tātad nu esmu atklājies, jo līdz šim biju dzirdams tikai audio versijā. Beidzot izeju sabiedrībā! Varbūt cilvēki balss dēļ mazliet mani asiocē ar šo televīziju, kur esmu inkognito, labi nomaskējies un netieku izrādīts. Arī iepriekš esmu adaptējis ar savu balsi filmas. Un ir bijuši arī amizanti gadījumi, kas gan bija senāk, kad mana balss bija dzirdama erotiskajās filmās. Tur gan nebija pārāk daudz teksta, drīzāk elsieni un pūtieni. Kādu laiku mani asiocēja tieši ar šo. Nesaku, ka ļoti lepojos ar to, bet tādas epizodes ir bijušas.

Ko tikai es neesmu darījis! Nesen kopā ar pārējiem kolēģiem pabeidzu darbu pie režisora Dāvja Sīmaņa spēlfilmas «Gads pirms kara». Veidojas labas attiecības ar režisoru Lauri Ābeli, kurš ir izveidojis ar savu komandu filmu «Baltu ciltis». Noteikti arī mani drīzumā redzēsiet! Cik gan ilgi var mani turēt kastē paslēptu. Es ceru, ka drīz pienāks kaut kas ļoti foršs,» sava talanta cienītājus ar labām ziņām iepriecina Ģirts Ķesteris.