Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Aktieri Breidaks un Krūzkops uz "Positivus" devās bez sievām

Breidaks (attēlā no labās puses) un Krūzkops brīvsolī. © Ingrīda Punka

Aktieri un radio personības Kaspars Breidaks un Arturs Krūzkops festivāla «Positivus» laikā baudīja kārtīgu vīru atpūtu, sievas atstājot mājās un radio pienākumus atliekot maliņā.

Breidaks Fredim reiz jautāja

«Reiz braucot uz festivālu «Positivus», es jautāju Fredim: «Ko darīt, jo visa kā tik daudz? Ko apskatīties un klausīties?» Viņš teica: «Aizbrauc uz turieni un vienkārši plūsti. Plūsti ar cilvēkiem un apskaties visu. Un tu ātri vien sapratīsi, ko klausīties.»

Tāpēc ir forši, ka tālrunī ir aplikācijas, kurās ātri vari apskatīties, kas kur uzstājas. Protams, gaidu britu grupas «The 1975» uzstāšanos. Šī ir trešā reize, kad esmu festivālā «Positivus».

Sākumā es neapzināti biju izvairījies no šīs puses un festivāla, jo citas lietas bija svarīgākas. Pēdējos trīs gadus te ir vienkārši jābūt. Vienīgi, tā kā šogad nav radio tiešraides, radio cilvēki šogad ir palaisti brīvībā atpūsties. Mēs ballējamies, atpūšamies, nodrošinām intervijas ar mūziķiem. Gluži tāpat kā pērn, paliekam pa nakti Salacgrīvas bērnudārzā,» ar iespaidiem dalījās Kaspars Breidaks.

Krūzkops sajūsmā par atgriešanos bērnudārzā

«Protams, kā jau radio cilvēkiem profesionālā ziņā mums ir jārāda un jāzina tas, kas te notiek. Un tajā pašā laikā, protams, ir jābauda arī festivāls. Mūziķi ir pievienotā vērtība. Grupai «Daddy was the milkman» bija ļoti skaists koncerts. Noteikti gaidīts ir arī «The 1975» koncerts. Mēs nakšņojam bērnudārzā, kur savs stūrītis ir noskatīts un miga iekārtota. Paldies «Radio SWH» par lielisko iespēju pēc daudziem gadiem atgriezties bērnudārzā,» stāsta Arturs Krūzkops.