Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Regīna Devīte pārciestās slimības dēļ zaudē 10 kilogramus

© F64 Photo Agency

Valmieras Drāmas teātra aktrisi Regīnu Devīti daudzi skatītāji iemīļoja kā TV3 seriāla «Ugunsgrēks» šiverīgo varoni Zentu. Laika periodā, kad seriāls gāja uz urrā, tieši Devītes kolorītais tēls bija viens no spilgtākajiem un skatītāju iecienītākajiem. Tādēļ taujājam, vai Regīnu joprojām uz ielas atpazīst kā Zentu un to, kāda ir skatuves mākslinieces dzīve tagad, kad seriāls noslēdzies.

Atgūst jaunības slaidumu

Aktrise atklāj, ka viņa šajā laikā ir piedzīvojusi arī vizuālas pārmaiņas, beidzamā gada laikā atbrīvojusies no desmit kilogramiem: «Iepriekš man bija normāls ķermeņa tips, bet ar tieksmi uz apaļīgumu. Esmu nometusi desmit kilogramu un jūtos labāk. Katrā ziņā tagad vislielākās rūpes ir saglabāt šo svaru. Tas nenotika viena vai divu mēnešu laikā, bet pakāpeniski. Es piederu pie tiem, kam uz kūkām un konfektēm būtu ieteicams tikai paskatīties.

Sākums manām vizuālajām pārmaiņām bija diezgan skumjš. Ļoti daudz laika pavadu ārā, mežos un pļavās. Man iekoda ērce, un es saslimu ar laima slimību. Izgāju 20 dienu ilgu antibiotiku kursu. Veiksmīgi tiekot ar to galā, mazliet zaudēju svaru. Ko relatīvi var nodēvēt par laimi nelaimē. Tas man iepatikās. Tādēļ sāku piedomāt pie tā, ko ēdu. Pilnīgi izslēdzu no savas ēdienkartes konfektes, kūkas, cukuru un baltmaizi. Nometot lieko svaru, galvenais ir veselība. Jo liekais svars ir papildu grūtības gan kauliem, gan sirdij. Ja ir izdevies nomest, tad pie tā ir jāturas. Šobrīd man ir tieši tāds pats svars, kāds bija jaunībā. Protams, ir jāmaina drēbes, jo bikses krīt nost. Iepirkšanās gan ir patīkama. Es neuzskatu, ka svara nomešana ir tikai tāds vizuāls efekts, galvenais jau ir veselība. Katram pašam ir jāvadās pēc savām iekšējām sajūtām, jo veselīgs svars ir ļoti subjektīvi. Skaisti izskatās arī apaļīgas sievietes. Ja cits grib tievēt, tad jāvēl veiksmi. Vienīgi tas jādara saprāta robežās. Nevajag sev agresīvi uzklupt, neēst un mocīties līdz spēku izsīkumam sporta zālē. Un domāt, ka tagad būs labi. Jo agresīvāk un ātrāk gribas atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, jo ātrāk tie atgriežas. Pārmaiņām jābūt lēnām un pakāpēniskām.»

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" numurā vai www.vz.lv