Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Pianists Osokins pārsteidz mīļoto jubilejā

© Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency

17. jūlija pievakarē talantīgā dziedātāja, komponiste un pianiste Katrīna Gupalo kultūras bārā «Sapņi un kokteiļi» svinēja dzimšanas dienu, kurā viņa prezentēja arī savu jauno dziesmu un videoklipu «Svārki». Jubilejas ballīti Katrīnai palīdzēja noorganizēt viņas mīļotais vīrietis, populārais pianists Andrejs Osokins.

«Šādu svinību vietu izvēlējos tādēļ, ka jubilejas ballīte ir par sapņiem un kokteiļiem. Manas jaunās dziesmas «Svārki» videoklipā filmējušās 107 meitenes, un viņas visas ir uzaicinātas uz manu dzimšanas dienas ballīti.

Andrejs man palīdzēja izveidot videoklipu, kā arī noorganizēt jubileju. Milzīgs viņam paldies. Es parasti nesvinu dzimšanas dienas, bet šī reize ir izņēmums. Tāpēc esmu šokā, ka visi nāk un dāvina ziedus. Man tā ir pirmo reizi mūžā,» stāsta gaviļniece Katrīna Gupalo.

Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency

Andrejs Osokins dzimumdienas ballītē savai mīļotajai sievietei Katrīnai Gupalo uzdāvināja piespraudi - tauriņu.

Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency

Gupalo mīļotais vīrietis ir Latvijā un pasaulē atzītais virtuozais pianists Andrejs Osokins. Dzimšanas dienas ballītē pianists sniedza gaviļniecei daudzus kaislīgus skūpstus. Abi kopā ir arī uz skatuves, uzstājoties ar muzikāli spēcīgiem un kaisles pilniem priekšnesumiem.

Gluži kā Merilina Monro

Katrīna Gupalo plašāku atpazīstamību un mediju uzmanību ieguva pēc tam, kad «Supernovā» startēja ar dziesmu «Intoxicating caramel». Neilgi pēc tam mūziķe nāca klajā ar savu pirmo albumu «Gentle & Done». Videoklipā «Svārki» ir zināmas atsauces uz koķeto un pievilcīgo kino un mūzikas leģendu Merilinu Monro, līdzīgi kā tas bija, piedaloties «Supernovā». Ar Merilinu Monro Katrīnai ir daudz kopīga - spēcīga balss, pievilcīga āriene, sievišķība, šarms un, ko tur liegties, arī gaumīgs un neuzspēlēts seksapīls. Merilinas Monro tematiku viņa attīsta arī video, kur meitenes kāpj uz augsta podesta, bet plīvojošu svārku efektu radīja ventilators.