Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Kivičs un Skulme iekuļas jaunās nepatikšanās

© F64 Photo Agency

Mūziķis Andris Kivičs ar mākslinieci, sabiedrības dāmu Lieni Skulmi ir kopā vairāk nekā pusgadu, un pavisam nesen abi devās prom no Latvijas, kur abu attiecības bija teju zem palielināmā stikla, līdz ar to problēmām un konfliktiem vajadzētu beigties, tomēr tā nebūt nav.

Andra Kiviča un Lienes Skulmes romānam un attiecību stāstam sociālajos tīklos seko līdzi vairāki simti. Pāris sociālajos tīklos ar zināmu regularitāti piedāvā tiešraides, kur abi izstāsta savas dzīves aktuālākos jaunumus. Tomēr, lai kurā valstī vai pilsētā abi mitinātos, Andris Kivičs pamanās iekulties nepatikšanās. Kivičs nekad nav bijis pareizais zēns un nav arī slēpis savu raibo dzīves pieredzi. Konflikti un skandāli Andri pavadījuši kopš brīža, kad viņš kļuva populārs. Savukārt pēdējā pusgada laikā dažādas nepatīkamas situācijas, šķiet, Andri piemeklē teju katru dienu. Nemitīgie lāsti un slepkavības draudi Kivičam sociālajos tīklos ir vēl nieks, salīdzinot ar pavasarī notikušo uzbrukumu kādā lielveikalā, kurā viņš guva traumu.

Aizbraucot romantiskā ceļojumā ar Lieni Skulmi uz Itāliju, Kivičs atkal pievērsa policijas uzmanību, toreiz pārpratumu izraisīja kultūras atšķirības. Nesen Kiviča meitu Kimas un Keitijas māte Madara Kiviča bijušo vīru iesūdzēja tiesā par alimentu nemaksāšanu.

Savukārt nesenajā «Facebook» tiešraidē Skulme un Kivičs atklāja, ka ir piedzīvojuši spraiga sižeta filmas cienīgus pavērsienus Spānijā - Alikantes lidostā. Pirms iekāpšanas lidmašīnā, kas dodas uz Vāciju, abi netika ielaisti pa drošības vārtiem, tādēļ Kivičs sāka vārdu pārmaiņu. Taču šo situāciju pat nespēja atrisināt Spānijas policija. Savukārt Portugālē, kādā Lisabonas kafejnīcā Lienei un Andrim tika piedāvāts iegādāties kokaīnu un garāmejošs cilvēks nozaga mūziķim telefonu. Narkotiku tirgotājs no Portugāles ātri vien sajuta Kiviča dusmas. Šā incidenta rezultātā pārim nācās pavadīt nakti Lisabonas policijas iecirknī.

Tikai dažu mēnešu laikā Kivičs ir ieguvis iespaidīgu internacionālu pieredzi saskarsmē ar trīs dažādu valstu policiju - Itālijā, Spānijā un Portugālē. Iespējams, Kiviča nepatikšanu cēlonis ir viņa ekspresīvā un straujā daba. Varbūt savu lomu spēlē daudzo cilvēku rakstītās riebeklības un ļaunās domas, kas vērstas pret viņu sociālajos tīklos. Skaidrs ir viens, tik raibi īsā dzīves periodā, kā esot kopā ar Lieni Skulmi, Andrim nav gājis nekad. Fiziskā izrēķināšanās ar Juri Milleru un skandāls ar apakšveļu šķiet tikai ziediņi, salīdzinot ar mūziķa tagadējo dzīvi.