Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Astroloģe Ošuroka uzdāvina Kirkorovam īpašu aizsardzības talismanu

© Māras Ošurokas privātais arhīvs

Astroloģe, litoterapeite un žurnāliste Māra Ošuroka pirms dažām dienām atgriezusies Latvijā no Bulgārijas, kur bija devusies kopā ar Krievijas estrādes zvaigzni Filipu Kirkorovu, viņa radošu komandu un ģimeni. Šajā laika posmā Bulgārijā norisinājās Kirkorva koncerttūre. Māra pēc piedzīvotā »Vakara Ziņām« uzticēja ļoti personisku stāstu, ko pati raksturo dažos vārdos – liktenis, zvaigznes, horoskopi un mistika.

Grūti pateikt, ar ko sākt…Latviešu preses izdevumos jau esmu vairākkārt stāstījusi, ka mana saistība ar Krievijas estrādes zvaigzni Filipu Kirkorovu sākās pirms vairāk nekā astoņiem gadiem, kad sapnī redzēju viņa «saucienus» pēc palīdzības. Kopš tā laika daudz ūdeņu aiztecējis. Filips pats ar visu var tikt galā, tas skaidrs, kā nekā Vērsis pēc horoskopa! Tomēr mums katram reizēm vajadzīgs padoms, palīdzība, tāpēc domāju, ka šoreiz manas zināšanas un intuīcija tomēr noderēja. Tāpēc vēlos padalīties ar žurnāla lasītajiem stāstā, kas saistīts ar Kirkorova jūnija koncerttūri Bulgārijā.

Neesmu tikai estrādes mākslinieka Filipa Kirkorova fane vai pielūdzēja, kā to daudzi traktē, bet jau vairākus gadus rakstu par Filipu Kirkorovu gan Latvijas, gan arī Krievijas presē un darbojos viņa radošajā komandā.

Bet tagad stāsts par Kirkorova jaunā šova «Цвет настроения» (Garastāvokļa nokrāsa) pirmizrādi un koncerttūri, kas jūnijā notika viņa dzimtajā Bulgārijā (Filips dzimis Varnā).

Amulets no Latvijas

Kā esmu novērojusi, Filipa Kirkorova talanta cienītāji visās valstīs un pilsētās vienmēr cenšas savam elkam pasniegt īpašas dāvanas, kā arī lielas ziedu buķetes, kas, protams, ir ļoti jauki un mīļi. Es parasti dāvinu tikai ziedus, sevišķi pirmizrādēs, bet šoreiz pirms brauciena sajutu nemieru… Atkal naktīs sāka rādīties līdzīgi sapņi (kā pirms astoņiem gadiem), un es sapratu, ka mana misija šoreiz ir būtiskāka nekā tikai nodot māksliniekam puķes. Vēl jo vairāk, šī bija tikai trešā reize, kad Filipam kaut ko dāvināju (kaut arī esmu pabijusi vairāk nekā 200 viņa koncertos).

Ņemot vērā apstākļus, izvēlējos ļoti īpašu talismanu, kas cilvēku pasargā no ļaunas acs, nelaimes gadījumiem ceļā (kas šajā situācijā tieši tā arī nostrādāja), palīdz tiesu procesos, mazina nogurumu (kas svarīgi nemitīgajās koncerttūrēs), uzlabo privātās attiecības. Īpašs juveliera roku darbs, vienīgais eksemplārs pasaulē - ideja un izvēlētais akmens mans, bet dizains manas meitas, kas arī ir radoša un filozofiska personība, un visu kopā salika ezoterikas speciālists. Diemžēl kulonu nevar publiski rādīt, jo svarīgi saglabāt tā unikālo enerģiju. Bet var redzēt vismaz tā dāvināšanas mirkli, kad to pasniedzu Filipam.

Aizkavēšanās… sākas mistika

Izlidojot no Rīgas uz Burgasu, mans reiss kavējās par astoņām stundām, ko nācās pavadīt lidostā, nesaprotot, vai vispār nonākšu galapunktā. Astroloģiski tam nebija skaidrojuma, bet nelabvēļu un skauģu, kam patiktu mani aizkavēt, lai nenonāktu galapunktā, bija ne mazums (ko vēlāk uzzināju no sociālajiem tīkliem)! Te varētu daudz ko uzrakstīt, bet negatīvu vēstījumu nevēlos paust.

Naktī tomēr laimīgi nokļuvu Bulgārijā. Žēl, protams, ka šī notikuma dēļ nepaspēju pabūt dažos interesantos pasākumos.

Koncerttūre

Visi pieci Filipa Kirkorova koncerti, kas norisinājās Sofijā, Plovdivā, Burgasā, Varnā un Rusē, pagāja uz urrā! Filips runāja un dziedāja savā dzimtajā bulgāru valodā. Kopā ar tēti koncerttūrē bija devušies arī dziedātāja bērni, kas šoreiz neuzstājās uz skatuves, bet pavadīja kopā ar tēti brīvos brīžus atrakciju parkos un, protams, skatījās viņa uzstāšanās. Filipa meita Alla Viktorija, kā parasti, bija sevišķi aktīva.

Vienā no brīvajiem vakariem starp koncertiem Filips ar bērniem vakariņoja un vienlaikus svinēja Tēva dienu kādā no Bulgārijas restorāniem. Un te sociālajā vietnē «Instagram» radās īpašais stāsts par mīdiju. Allai Viktorijai bija jāapēd mīdija, lai piepildītos vēlēšanās. Sākumā tas viņai nepatika, un sejas grimases bija jautras. Brālis Martins gan ātrāk tika galā ar «uzdevumu». Un tagad atkal par tēmu…

Kā ezoteriskam cilvēkam man Varnas koncerts īpaši palicis atmiņā. Visu dienu lija lietus, vētra bija nolauzusi koku zarus, tomēr šova laikā lietus mitējās un atsāka tikai pēc brīža, kad Kirkorovs pateicās debesu spēkiem, ka vakars ir izdevies un nekas nav spējis sabojāt šo pasākumu. Vienmēr esmu zinājusi, ka Filipam piemīt īpaša enerģija, un te vēl arī mans dāvātais talismans nostrādāja!

Pirms Varnas koncerta pie manis pienāca vietējais žurnālists un jautāja, vai drīkst mani nofotografēt ar saulespuķu buķeti, tad ieraudzīja manu zīmotni, kas liecināja, ka esmu pārstāve no Kirkorova koncerttūres, un vēl vairāk vēlējās mani ar meitenēm nofotografēt vietējai presei.

Varnā notika arī negaidīta, bet ļoti patīkama tikšanās ar grupu «DoReDos» no Moldovas, kas savulaik uzstājās «Jaunajā vilnī» un ieguva pirmo vietu. Toreiz jauniešus pamanīja Filips Kirkorovs un sacerēja viņiem dziesmu Eirovīzijas dziesmu konkursam. Tā nu sanāk, ka mēs visi atkal satiekamies, mūsu ceļi krustojas, lai no kādām valstīm mēs katrs būtu!

Savukārt Burgasas koncertā mums pievienojās arī Filipa brālēns Blagojs Filipovs.

Mājupceļš

Bulgārijas koncerttūre bija izdevusies, Filipa Kirkorova ģimene - bērni Alla Viktorija un Martins, kā arī darba komanda priecīgi sēdās lidmašīnā un devās mājupceļā… bet nosēžoties Maskavas lidostā piedzīvojām gaisa kuģa triecienu pret zemi, atkal pacelšanos un otrreizēju nosēšanos. Filipa bērni un pārējie lidmašīnas pasažieri kliedza no piedzīvotajām šausmām. Diemžēl lidsabiedrība visas tehniskās problēmas noliedz, neraugoties uz to, ka video no piedzīvotā jau ielikts «Instagram». Labs ir viss, kas labi beidzas, un talismani, kas laikā uzdāvināti, palīdz!