Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Vai Raimonda Celma vīrišķību novērtē arī dāmas?

© F64 Photo Agency

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Raimonds Celms (28) un filmas «Ar putām uz lūpām» zvaigzne uz skatuves spēlē mīlētāju lomas, arī medijos viņu mēdz dēvēt par dāmu mīluli, jo kā nekā viņš ir šarmants, iznesīgs un apveltīts ar staltu augumu. Sarunā ar »Vakara Ziņām« aktieris pastāsta, vai viņa vīrišķību novērtē arī daiļā dzimuma pārstāves.

«Droši vien! Tas ir tikai normāli, ja kādam liekas, ka esmu šarmants un iznesīgs. Ikdienā gan fanes mani īpaši neuzrunā un netraucē. Ir cilvēki, kas pasaka paldies, un esmu priecīgs to dzirdēt.

Neteikšu, ka man tiek veltīta ļoti liela sieviešu uzmanība. Īstenībā tas varētu būt drīzāk mediju viedoklis, kas par mani ir nedaudz piepucēts. Traku fanu izgājieni arī pagaidām nav piedzīvoti. Ja kāda dāma ar mani vēlas aprunāties, tad, piemēram, man mēdz jautāt par izrādēm vai tiek lūgta kāda papildu informācija par attiecīgo notikumu. Galvenokārt saņemu tikai pateicības vārdus, nevis interesi par to, vai esmu brīvs vai aizņemts,» par sev veltīto uzmanību stāsta aktieris Raimonds Celms.