Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Mairis Briedis bildina sievu otrreiz. Kāzas jau šovasar!

© F64 Photo Agency

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis pēc 16. jūnija naktī notikušās cīņas ar poli Kšištofu Glovacki un uzvaras visu skatītāju priekšā «Arēnas Rīga» boksa ringā nometās uz viena ceļa un bildināja savu sievu Jūliju Briedi. Pārsteigums tas bija daudziem, jo Briedis ar sievu jau aptuveni desmit gadu ir oficiālā laulībā.

«Mairis tūlīt pēc cīņas un uzvaras ir devies atpūtā ar ģimeni un mēģina atgūt iekavēto laiku. Trīs mēnešus viņš dzīvoja atsevišķi un nebija kopā ar sievu un bērniem. Mairis plāno šovasar otrreiz precēties ar Jūliju un šoreiz laulāties baznīcā. Viņš ir pārliecināts, ka jālaulājas baznīcā un Dieva priekšā. Pirms tam Mairis un Jūlija bija sarakstījušies dzimtsarakstu nodaļā, un, ja nemaldos, tad viņi ir kopā vairāk nekā desmit gadu.

Par bildinājuma izteikšanu Jūlijai Mairis runāja jau pirms gada. Viņam jau ilgu laiku bija vēlme sievu bildināt pēc boksa mača visu skatītāju priekšā. Kā viņš ir atzinis, ka nevēlas izteikt bildinājumu, vienkārši sēžot uz dīvāna, bet gan, lai ir interesanti un īpaši. Mairim īpašā vieta ir boksa rings, tādēļ tas arī notika cilvēku acu priekšā. Jūlijai tas bija negaidīts pārsteigums.

Tagad, kad ģimene kopā atpūšas, tad arī viņi izrunās plānus par laulībām, kad, kur un kā tās notiks. Mairim par precīzākām detaļām ir jāvienojas ar sievu,» sarunā ar »Vakara Ziņām« pastāstīja Maira Brieža menedžeris Raimonds Zeps, kurš gan Mairi, gan Jūliju pazīstot jau deviņus gadus.